Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

MTV:lle kolmen vuoden sopimus ratamoottoripyöräilyn MM-sarjaan

MTV:lle kolmen vuoden sopimus ratamoottoripyöräilyn MM-sarjaan

 

C Moren moottoriurheilutarjonta jatkuu muhkeana myös tulevina vuosina. MTV on tehnyt kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen ratamoottoripyöräilyn MotoGP:n sekä Moto2- ja Moto3-luokkien aika-ajojen  ja kilpailujen näyttämisestä suorina lähetyksinä suoratoistopalvelussa  cmore.fi sekä C Moren kanavilla.

Vuonna 2019 kisaviikonloppuja on luvassa päättyneen kauden tapaan 19. Kisakausi starttaa Qatarista jo noin kolmen kuukauden kuluttua, 9.-10. maaliskuuta ja huipentuu Valencian päätöskisaan runsaat kahdeksan kuukautta myöhemmin, marraskuussa 2019.

– Se tarkoittaa vuoden aikana suoria lähetyksiä 38 päivänä. MotoGP on maailman suosituimpia moottoriurheilulajeja, eikä ihme, sillä kisoissa sattuu ja tapahtuu lähdöstä maaliin. Kisatapahtumia televisioidaan yli 200 maahan, ja on ilo olla C Moren kanssa tässä porukassa mukana, toteaa MTV:n urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero. 

Suomalaisittain MotoGP-rintamalta kuultiin hiljattain myös muita hienoja uutisia. Polvensa pahasti heinäkuussa loukannut Mika Kallio on palaamassa radoille jo loppuvuodesta, ja suomalaisen on tarkoitus ajaa Jerezissä vuoden päätöstesteissä 18.-19. joulukuuta. 

Kallio jatkaa ensi kaudella jo tutusti KTM:n testikuljettajana. Hänellä on täten mahdollisuus ajaa myös kisoissa villillä kortilla, ja mikäli joku KTM:n tai sen satelliittitiimien kuljettajista loukkaantuisi kauden aikana, on Kallio valmiina tuuraamaan kisoissa ketä tahansa neljästä kuljettajasta.

Ratamoottoripyöräilyyn lanseerataan ensi vuodeksi uusi sähkömoottoripyörien MotoE-luokka. Tallipäällikkönä Moto2- ja Moto3-luokissa Red Bull KTM Ajo -tallissa jatkava Aki Ajo johtaa tallia myös MotoE:ssä, ja tiimiin kuuluu suomalaisista myös kuljettaja Niki Tuuli, joka debytoi päättyneellä kaudella Moto2-luokassa. MotoE-kisoja ajetaan lanseerauskaudella viisi, ja ne järjestetään MotoGP:n viiden Euroopan kisan yhteydessä. Nämäkin kisat nähdään C Morella. 

MotoGP:n lisäksi C Moressa nähdään vuosina 2019-2021 edelleen myös kaikki Formula 1 -kisaviikonloput.

MotoGP, Moto2 ja Moto3 C Morella vuonna 2019 (aika-ajot lauantaisin, kisat sunnuntaisin):

10.3. Qatar
31.3. Argentiina
14.4. Yhdysvallat 
5.5. Espanja (Jerez)
19.5. Ranska
2.6. Italia
16.6. Espanja (Barcelona)
30.6. Hollanti
7.7. Saksa
4.8. Tshekki
11.8. Itävalta
25.8. Iso-Britannia
15.9. San Marino
22.9. Espanja (Aragon)
6.10. Thaimaa 
20.10. Japani 
27.10. Australia 
3.11. Malesia
17.11. Espanja (Valencia)

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle