Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Aalto paranteli asemiaan Oberstdorfissa toisella kierroksella - avasi mäkiviikon sijalla 22

Antti Aalto paranteli asemiaan Oberstdorfissa toisella kierroksella - avasi mäkiviikon sijalla 22

 

Keski-Euroopan mäkiviikko avattiin tänään Saksan Oberstdorfista. Suomalaisista ensimmäisessä osakilpailussa nähtiin Antti Aalto, joka sijoittui kilpailussa sijalle 22.

Ensimmäinen kilpailukierros hypättiin mäkiviikolle ominaiseen tapaan parikilpailuna. Aallon parina hyppäsi Sveitsin Simon Ammann, joka vei kaksikon välisen taiston nimiinsä. Aallon 120 metrin hyppy kuitenkin riitti kilpailuun, kun suomalaishyppääjä eteni lopulta jatkoon lucky loser -listalta. Aalto oli ensimmäisen kierroksen jälkeen 24:ntenä, mutta nousi toisella kierroksella sijalle 22.

Aallon hypyt paranivat hyppy hypyltä ja urheilija oli tyytyväinen nousujohteisuuteen. Suomalaisen parasta osaamista ei tänään vielä kuitenkaan nähty.

- Ei tänään ollut ihan parasta tekemistä, mutta kuitenkin nousujohteinen oli tämä aika täällä Oberstdorfissa. Sikäli voi olla tyytyväinen, hypyt olivat aika lähellä hyvää, kommentoi Aalto kilpailun päätteeksi.

Mäkiviikko jatkuu huomenna Garmisch-Partenkirchenin karsinnalla.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle