Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Aalto 36:s Garmisch-Partenkirchenissa

Antti Aalto 36:s Garmisch-Partenkirchenissa


Keski-Euroopan mäkiviikkoa jatkettiin uudenvuodenpäivänä Saksan Garmisch-Partenkirchenissa. Suomalaisista mäkiviikon toisessa osakilpailussa nähtiin Antti Aalto, joka sijoittui kilpailussa sijalle 36.
 
Aalto hyppäsi ensimmäisellä kierroksella Itävallan Manuel Fettneriä vastaan. Fettner ylsi 120-metriseen hyppyyn. Tasaisen vahvoja hyppyjä Garmischissa esittänyt Aalto joutui hyppäämään vaikeaan tuulirakoon ja hyppy kantoi vain 114 metriä. Fettner jatkoi toiselle kierrokselle ja suomalaishyppääjän kilpailu jäi yhden kierroksen mittaiseksi.
 
Aalto pohdiskeli kilpailun päätteeksi tuulirakoa, mutta totesi myös hyppynsä olleen heikompi, kuin aiemmin hypätyt hypyt.
 
- Täällä Garmischissa on ollut kohtuu hyviä hyppyjä, kilpailuun asti hyvää suorittamista. Kilpailuhyppy oli aika heikko ja aika huono tuulirakokin oli, sillä ei sitten pitkälle menty, kommentoi Aalto.
 
Mäkiviikko jatkuu torstaina Innsbruckissa. Suomen joukkuetta Antti Aallon ja Eetu Nousiaisen lisäksi täydentää Andreas Alamommo. Jarkko Määttä palaa Suomeen.
UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle