Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Beach volleyssa upea suomalaispäivä

Beach volleyssa upea suomalaispäivä

 

Kaikki kolme suomalaisparia pääsivät juhlimaan voittoja Hollannin Haagissa pelattavassa beach volleyn FIVB:n World Tourin neljän tähden halliturnauksessa.

Torstaina käynnistyneessä naisten pääsarjassa Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen voittivat lohkon avauspelissään japanilaiset Akiko Hasegawan ja Azusa Futamin 2-0 (21-16, 21-16) ja rallattelivat lohkoykkösiksi 2-1 (20-22, 21-15, 15-11) -voitolla venäläisparista Nadezda Makroguzova / Svetlana Kholomina. Lohkovoitto palkitaan paikalla suoraan perjantain jatkopelien toiselle kierrokselle eli 16 parhaan joukkoon.

-  Huippuavaus kaudelle! Avauspelissä oma syöttö toimi hyvin ja tehtiin monta ässää. Toisessa pelissä puolestaan torjunta-puolustus oli hyvää. Perjantaina lähdetään hyvällä fokuksella haastamaan huippupareja, Parkkinen jutteli.

Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen puolestaan hävisivät norjalaiskaksikolle Ingrid Lunde / Oda Ulveseth erin 1-2 (21-16, 12-21, 10-15), mutta varmistivat jatkopaikan puhtaalla 2-0 (21-13, 21-13) -voitolla järjestäjämaan Emma Piersmasta ja Puk Stubbesta.

- Norjaa vastaan ei oltu riittävän rohkeita, mutta toinen peli Hollannin nuorta joukkuetta vastaan oli meiltä hyvää tekemistä, varsinkin syöttöpeli ja oma sideout sujuivat hyvin, Ahtiainen summasi.

Lehtonen ja Ahtiainen jatkavat pelejään perjantaina jatkopelien ensimmäisellä kierroksella eli 24 parhaan joukossa. Jatkopelein vastustajat selviävät myöhemmin torstai-iltana.

Miesten puolella Jyrki Nurminen ja Santeri Siren selvittivät viime vuoden tapaan karsintojen kautta tiensä perjantaina alkavaan 32 joukkueen pääsarjaan kaatamalla brasilialaisparin Marcio Ley / Vinicius Freitas selvin numeroin 21-15, 21-10.

- Ensimmäinen tavoite on täytetty. Keskiviikon avauspeli oli vähän jäpitystä, mutta tänään pelattiin hyvää omaa rentoa peliä, ja tulos näkyy taululla, Nurminen hehkutti.

Perjantain aamupelissä suomalaiskaksikko iskee viidenneksi sijoitetun venäläisparin Oleg Stoyanovskiy / Viacheslav Krasilnikov kimppuun. Lohkon muut joukkueet ovat Tiziano Andreatta / Andrea Abbiati (italia) ja brasilialaislegenda Ricardo Alex Costa Santos parinaan Alvaro Morais Filho.

- Mahtava fiilis pelata jälleen pääsarjassa maailman parhaiden pelaajien joukossa, syksyn kova duuni palkittiin, Nurminen päätti.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle