Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Krista Pärmäkoski jatkaa viidentenä Tour de Skillä ennen Val di Fiemmen viikonloppua

Krista Pärmäkoski jatkaa viidentenä Tour de Skillä ennen Val di Fiemmen viikonloppua

 

Tour de Skillä hiihdettiin tänään kiertueen viides osakilpailu Saksan Oberstdorfissa. Krista Pärmäkoski oli vapaan takaa-ajon viides ja jatkaa samalla sijalla kiertuetta. 

Pärmäkosken taktiikka oli hiihtää kärkihiihtäjiä kiinni yhdessä Yhdysvaltain Jessica Digginsin kanssa. Taktiikka toimi hyvin. 

- Ihan hyvä kisa. Digginsin kanssa sovittiin, että tehdään vuorovedolla ja se mun mielestä onnistui meillä. Saatiin kärkeä kiinni, vaikka itsellä vähän jalka suoristui lopussa. Oon ihan tyytyväinen ja ahtaalle sain itseni. Ero keulaan on aika iso, mutta onhan tässä vielä mahdollisuus podiumille hiihtää, sanoi Pärmäkoski kisan jälkeen.

Laura Mononen hiihti maailmancupin pisteille ja oli kilpailun 26:s. Mononen kaipasi vetoapua omaan hiihtoonsa. 

- Oli ihan mukava oli hiihtää isommalla porukalla ja itsellä ainakin tuntuu siltä, että on hyvä, että saa muista mallia. Siinä kun perässä roikkuu, se tuntuu, että se vie parhaiten eteenpäin, kertoi Mononen, joka on Tourin ajan hieman tuskastellut, ettei saa itsestä enempää irti. 

Eilisen erinomaisen perinteisen kilpailun jälkeen oli Anne Kyllösellä tänään vaikeuksia pysyä porukassa koko kisan ajan. Kyllönen oli kilpailun 34:s.

- Kisa oli haastava. En tahtonut pysyä porukan mukana oikein koko kisan aikana ja jouduin tekemään töitä läpi kisan todella paljon. Eilinen hiihto oli tärkeä ja varmasti  sijoituksena lähellä tämän hetken kuntoa. Uskon ja toivon, että tyylien välinen ero ei ole ihan noin iso mitä kisojen tulokset näyttävät, mietti Kyllönen. 

Perjantai 4.1. on Tour de Skillä välipäivä ennen Italian Val di Fiemmen kahta viimeistä osakilpailua. Lauantain perinteisen 10 kilometrin yhteislähtö alkaa klo 15:00 Suomen aikaa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle