Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kolme suomalaista välierissä Skandinavia-cupin sprintissä Vuokatissa

Kolme suomalaista välierissä Skandinavia-cupin sprintissä Vuokatissa

 

Anita Korva, Joni Mäki ja Martti Jylhä ylsivät suomalaisista välieriin Skandinavia-cupin vapaan sprintissä Vuokatissa. Korva oli seitsemäs, Mäki kahdeksas ja Jylhä kymmenes.

Naisten sprintin voitti Ruotsin Johanna Hagström.

- Karsinta tuntui tosi huonolta. Se oli eka ihan tosi kova teho sairastelun jälkeen, hirveät hapot iski. Yllätyin, että aika riitti, varmaan parhaita karsintahiihtojani. Minulle tyypillisesti alkuerä kulki jo paremmin. Välierä tuntui tosi hyvältä, nousuun tuli taktinen virhe, kun en peittänyt sisältä ja tuli molemmilta puolilta ohi. Vauhti kuoli vähän siihen. On vähän epävarma olo ollut, mutta viime viikonloppu antoi jo luottoa. Positiivisin mielin jatkuu talvi, Korva sanoi.

Muista suomalaisista 30 parhaan joukkoon ylsivät Jasmi Joensuu (20:s), Maaret Pajunoja (22:s), Anni Kainulainen (23:s), Andrea Julin (24:s), Leena Nurmi (25:s), Heini Hokkanen (27:s) ja Johanna Matintalo (28:s).

Miesten loppukilpailu käytiin norjalaisvoimin. Voiton tiukassa loppukiritaistossa vei Erik Valnes ennen Sondre Turvoll Fosslia.

- Hyvää kulkua karsinnassa ja alkuerässä, välierässäkin ihan jees, vaikken osannut pelata loppuun asti. Vähän oli huonoa säkää. Periaatteessa harmittaa, mutta vireeseen olen ihan tyytyväinen. Parempaan suuntaan. Kun näitä kovia eriä saa, alkaa irrota paremmin. Huomenna varmaan hiihdän, jos ei ole liian kylmä. En ota turhia riskejä, Mäki sanoi.

- Ei ollut mikään helppo päivä todellakaan. Se mikä on hyvää, ihan ookoo siihen nähden. On tehty onnistuneita kovia harjoituksia Davosin jälkeen neljä kappaletta. Selkeästi alkaa vähän kunnon puolesta olla parempaa, selkä ei vielä ihan optimaalinen ole. Selän osalta tilanne on mennyt parempaan. Pystyn paremmin hiihtämään nyt kovaa, Jylhä sanoi.

Suomalaismiehistä 30 parhaan joukkoon ylsivät myös Verneri Suhonen (19:s), Juuso Haarala (21:s) ja Lauri Lepistö (28:s).

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle