Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miesten käsipallomaajoukkue perillä Unkarissa - edessä tuplamaaottelu Chileä vastaan

Miesten käsipallomaajoukkue perillä Unkarissa – edessä tuplamaaottelu Chileä vastaan

 

Miesten käsipallomaajoukkue matkasi heti uuden vuoden jälkeen torstaina leirille Unkariin, jossa vastaan asettuu kahdesti MM-kisoihin valmistautuva Chile.

Alun perin nimetystä joukkueesta joutui jäämään jo aiemmin sivuun Max Granlund ja Unkariin lähdön aattona tuli vielä hiukan jobinpostia.

- Alexander von Numers joutui valitettavasti jäämään pois loukkaannuttuaan keskiviikon harjoituksissa. Meillä on nyt kuitenkin 16 pelaajaa täällä ja pääsemme otteluihin täydellä joukkueella. Ainakin tässä vaiheessa kaikki ovat terveenä ja kunnossa, toivotaan että tämä tilanne myös pysyy, päävalmentaja Kaj Kekki kertoi.

- Matka torstaina meni suunnitelmien mukaan ja pääsimme harjoittelemaan vielä illalla. Perjantaina sitten tutustutaan ensimmäisen ottelun areenaankin.

Parin harjoituspäivän jälkeen Suomi kohtaa Chilen Székesfehérvárissa lauantaina 5.1. kello 14.20 paikallista aikaa ja toistamiseen loppiaisena 6.1. kello 14.30 Budapestissa ennen kuin edessä on paluu kotimaahan sunnuntai-iltana.

- Chile ei vastustajana ole kovin tuttu ja muutaman videon varassa olemme heidän pelinsä osalta, emmekä toki vielä tiedä millaisella joukkueella he matkassa ovat. Eiköhän lauantain pelin jälkeen viimeistään olla sen suhteen viisaampia, Kekki naurahti.

- Pääpaino meillä on joka tapauksessa omassa pelaamisessamme. Pyrimme peluuttamaan niitä pelaajia, jotka eivät muuten ole niin paljon vastuuta saaneet ja kaikkiaan tavoitteena on tiivistää omaa joukkuepelaamistamme. Maalinteko on etenkin ollut nihkeää parissa viime pelissä.

Miesten maajoukkueen EM-karsinta jatkuu huhtikuussa, jolloin vastassa on Bosnia-Hertsegovina kahdesti – 11.4. kotona ja 13.4. vieraissa.

Suomen joukkue Unkarissa:
Mikael Mäkelä, Dicken (mv)
Tuomas Laitinen, Atlas Vantaa (mv)
Teemu Tamminen, Riihimäen Cocks
Joacim Broman, Dicken
Robin Sjöman, BK-46
Fredrik Forss, Frederiksberg IF (DEN)
Vincent Voutilainen, SIF
Miro Koljonen, GrIFK
Anton Rémy, Dicken
Roni Syrjälä, Riihimäen Cocks
Robin Granlund, Dicken
Oscar Kihlstedt, BK-46
Ian Martin, Karlskrona HIF (SWE)
Benny Broman, Dicken
Johan Gripenberg, Dicken
André Udd, Riihimäen Cocks

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle