Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaikki pesäpallon Halli-SM-ottelut esitetään ensimmäistä kertaa suorana Ruutu-palvelussa

Kaikki pesäpallon Halli-SM-ottelut esitetään ensimmäistä kertaa suorana Ruutu-palvelussa

 

Pesisväki saa makeaa mahan täydeltä jo talvikaudella, sillä kaikki Halli-SM-alkulohkojen ottelut sekä finaaliviikonloppujen pelit tullaan näkemään maksullisesta Ruutu-palvelusta.

Alkusarjojen ottelut nähdään niin miesten kuin naistenkin osalta kesällä tutuksi tulleella yhden kameran fanikameratuotannolla. Tämä on ensimmäinen kerta, kun alkusarjan ottelut lähetetään suorana Ruutu-palvelusta.

– Kansallislaji on vakiinnuttanut paikkansa tärkeänä palana meidän kesätarjonnassa, mutta tänä vuonna pesäpallofanin kausi on entistä pidempi ja matseja näkyy vielä enemmän. Upeaa päästä aloittamaan Superpesis-kausi Ruudussa jo helmikuussa, Nelonen median vastaava tuottaja Markus Wennäkoski iloitsee.

Tämän lisäksi hallimestaruuden ratkeamista voi seurata myös kotisohvalta, sillä naisten ja miesten lopputurnaukset esitetään kevennettynä monikameratuotantona Ruutu-palvelussa.

– Hienoa, että yhteistyö Nelosen kanssa palvelee pesisväkeä entistä paremmin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kaikki halli-SM-ottelut nähdään suorina lähetyksinä, Pesäpalloliiton markkinointi- ja viestintäjohtaja Jussi Pyysalo kiittelee.

Halli-SM-alkulohkojen ottelut pelataan läpi helmi- ja maaliskuun aikana.

Lopputurnaukset pelataan naisten osalta 9.-10. maaliskuuta Porin Karhuhallissa ja miesten osalta 16-17. maaliskuuta Kuopio-hallissa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle