Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Krista Pärmäkoski neljäs Val di Fiemmessä - Laura Monoselle kauden paras sijoitus

Krista Pärmäkoski neljäs Val di Fiemmessä - Laura Monoselle kauden paras sijoitus


Tour de Ski jatkui tänään Italian Val di Fiemmessä perinteisen yhteislähtökilpailuilla. Suomalaisista mukana olivat vain Krista Pärmäkoski ja Laura Mononen, Anne Kyllösen jätettyä kiertueen kesken flunssaoireiden vuoksi. 
 
Krista Pärmäkoski sijoittui 10 kilometrin kilpailussa neljänneksi. 
 
"Jälleen kerran hyvä kisa, muttei riittänyt palkintopallille asti. Kaikkeni annoin ja taistelin. Ehkä olisi pitänyt ottaa napsu lisää pitoa. Ensimmäinen vitonen oli hyvä pito, mutta kun alkaa väsyä niin se ei enää riittänyt. Olisi pitänyt uskaltaa tehdä rohkeita päätöksiä, kun testasin suksea. Sitä ei voi jossitella, omia päätöksiä ja hyvin taistelin. Kärki menee reilun kymmenen sekunnin päässä, ei se kaukana ole, mutta yritän parhaani, että pääsee palkintopallille tänä talvena kipuamaan", kommentoi Pärmäkoski.
 
Laura Mononen oli kilpailun kymmenes. Sijoitus on Monoselle kauden paras.
 
- Ihan ok hyvä hiihto, tasapainoinen suoritus. Nousujohteisesti eteni kilpailu. Ei oikeastaan mitään suurempia ongelmia, vähän vielä tuntuu siltä, ettei ole rohkeutta lähteä tekemään omia ratkaisuja. Toki olen tyytyväinen päivän suoritukseen, tästä se pikkuhiljaa lähtee taas parempaan suuntaan", totesi Mononen.
 
Tour de Ski huipentuu huomenna huippuraskaaseen Alpe Cermisin nousuun. Pärmäkoski lähtee viimeiseen osakilpailuun kolmannelta sijalta. Johtavaan Östbergiin matkaa on reilut kaksi minuuttia, toisena olevaan Nepryaevaan minuutti ja 20 sekuntia. Belorukova lähtee 14 sekuntia Pärmäkosken perään.
 
- Venäläisistä ei osaa sanoa, että kuinka kovaa kiipeävät nousua, kun ovat nyt hiihtäneet noin hyvin näitä normimatkan kisoja. Vaikea arvioida heidän vauhtia. Minuuttikin on pieni ero tuolla, lähdetään taistelemaan hyvistä sijoituksista. Toivottavasti riittää kolmen joukkoon huomenna, totesi Pärmäkoski.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle