Miesten maajoukkue taipui Chilelle niukasti

Miesten maajoukkueen Unkarin leirin ensimmäinen kohtaaminen Chilen kanssa päättyi lauantaina Szekésfehérvárissa niukkaan tappioon numeroin 25-27 (13-13).

Chilen vahvan alun jälkeen Suomi hallitsi hienokseltaan avausjaksoa, mutta vastustaja puristi tilanteen tasoihin tauon alla. Toinen jakso puolestaan eteni Chilen niukassa hallinnassa, mutta ottelun ratkaisu syntyi vasta viimeisellä viisiminuuttisella chileläisten kolmen peräkkäisen maalin myötä.

Maat kohtaavat toistamiseen sunnuntaina Budapestissa.

Suomi – Chile 25-27 (13-13)

Suomen maalintekijät: Teemu Tamminen 10, Robin Sjöman 5, Miro Koljonen 3, Robin Granlund 2, Oscar Kihlstedt 2, Joacim Broman 1, Johan Gripenberg 1, Ian Martin 1

2 min. ulosajot: Suomi 4x2min., Chile 6x2min.