Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hirvonen nousi ladulla sijalle 14 Otepäässä

Hirvonen nousi ladulla sijalle 14 Otepäässä

 

Yhdistetyn maailmancup jatkui tänään Viron Otepäässä. Suomalaisittain parhaasta tuloksesta vastasi Eero Hirvonen, joka oli Otepään toisen osakilpailun 14:s.

Hirvonen lähti hiihto-osuudelle vasta sijalta 29. Neljänneksi nopein hiihtoaika nosti suomalaisurheilijan ladulla sijalle 14. 

- Ladulla sujui taas ihan hyvin, vaikka ehkä tilastollisesti kauden huonoin hiihto. Eilen peräänkuulutin vakaamman ja perus-hyppäämisen perään. Tällä hetkellä taitaa olla niin, että perus-hyppääminen on tuolla tasolla, kommentoi Hirvonen.

Ensi viikonloppuna yhdistetyn maailmancup jatkuu Val di Fiemmessä, jossa hypätään suurmäestä.

- Isommat mäet ovat sopineet paremmin, toivotaan että sieltä lähtee löytymään hyppääminen, kun pääsee tutumpiin olosuhteisiin ja sitä kautta saa parempaa tulosta, toteaa Hirvonen.

Muut suomalaiset jäivät pisteiden ulkopuolelle. Arttu Mäkiaho oli 33:s, Leevi Mutru 35:s ja Atte Kettunen 46:s. Eilen kauden parhaaseen suoritukseen yltänyt Mäkiaho pitää mielen kirkkaana pienestä notkahduksesta huolimatta.

- Surkea esitys mäessä, liikaa intoa ja yritystä kisasuorituksessa. Ei malttanut tehdä töitä keulaa vasten vaan lähti liikaa hamuamaan metrejä. Maltti ja rauhallisuus puuttuivat tänään kisassa, kostautui sitten mitassa. On valoa tunnelin päässä, kun sai kuitenkin tälle viikonlopulle yhden onnistuneen kisasuorituksen. Täytyy pitää mieli kirkkaana, toteaa Mäkiaho.

- Leevin kanssa vuorovedoin yritettiin saada porukkaa kiinni. Kokoajan sai työstää koko kympin ajan. Hiihtovauhti on menossa parempaan päin, löytyy jaksamista koko kympin matkalle, jatkaa Mäkiaho.

Yhdistetyn maailmancup jatkuu ensi viikolla Italian Val di Fiemmessä kolmella osakilpailulla.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle