Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pärmäkoski Tour de Skin kolmas - Mononen nousi sijalle 11

Pärmäkoski Tour de Skin kolmas - Mononen nousi sijalle 11


Tour de Ski huipentui tänään Alpe Cermisin nousuun. Krista Pärmäkoski hiihti maaliin kolmantena.
 
Kolmannelta sijalta viimeiseen osakilpailuun lähtenyt Pärmäkoski hiihti vahvan kilpailun ja pääsi jopa lähelle toista sijaa. Toisena kilpailuun, minuutin ja 20 sekunnin erolla Pärmäkoskeen, lähtenyt Venäjän Neprjajeva ylitti lopulta maalilinjan vain noin 13 sekuntia ennen Pärmäkoskea. Pärmäkosken hiihtoaika oli kilpailun toiseksi nopein.
 
- Hyvä taistelu tänään, oon tyytyväinen kolmanteen sijaan. Ennen kaikkea tämän päivän tulos antoi itseluottamusta siihen, että on kunnossa. Nyt on tärkeintä, että tästä palautuu ja pystyy Otepäässä taas taistelemaan kärkikolmikkoon. Oikealla tiellä ollaan menossa, kommentoi Pärmäkoski.
 
Myös Laura Mononen paransi Tour de Skillä vahvasti loppua kohden ja oli kiertueen lopputuloksissa sijalla 11. Monosen hiihtoaika oli päätöskilpailussa viidenneksi nopein.
 
- Hyvä päivä, nousujohteinen kisa. Alussa tuntui, että vauhti on aika hiljaista. Vuorovedoilla saatiin muutama edellä lähtenyt kiinni. Olen tyytyväinen tämän päivän hiihtoon, jaksoi hyvin puristaa, kommentoi Mononen.
 
- Hyvä suoritus kummaltakin. Kumpikin paransi (kiertueella) loppua kohden. Positiivisissa tunnelmissa saatiin tour päätökseen, kommentoi maastohiihdon päävalmentaja Matti Haavisto.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle