Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen pronssille Haagissa

Lahti-Liukkonen ja Parkkinen pronssille Haagissa

 

Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina Parkkinen aloittivat beach volley -kauden upeasti sijoittumalla Hollannissa pelatussa FIVB:n World Tourin neljän tähden halliturnauksessa kolmanneksi.

Pronssiottelussa suomalaispari nitisti yhdysvaltalaiset Alexandra Klinemanin ja April Rossin 2-1 (15-21, 21-13, 15-6).

- Olen todella ylpeä Ansun ja Tarun pelaamisesta täällä Haagissa. Huippuvoitot Venäjän, Sveitsin ja Hollannin ykköspareista takasi pääsyn neljän sakkiin. Myös välierä oli syöttöpeliä lukuun ottamatta erinomaista peliä tappiosta huolimatta. Kirsikkana kakun päällä aivan huikea voitto pronssipelistä jonkin verran menestystä niittäneistä vastustajista, päävalmentaja Kai Liukkonen kertasi.

Kansainvälinen menestys on pitkäjänteisen ja ammattimaisen työn tulosta. Tiimin takana on laaja asiantuntijaverkosto.

- Se keskittyminen ja päättäväisyys, mikä naisten pelaamisesta huokuu, on aivan mahtavaa - tästä kiitos Terhi Lehtoviidalle. Pelaajat ovat erinomaisessa fyysisessä kunnossa - kiitos siitä Tapani Keräselle ja Juha Koistiselle. Suuri kiitos siis Suomen Lentopalloliitolle ja Olympiakomitealle, jotka ovat uskoneet meihin myös vaikeina aikoina ja auttaneet monessa asiassa, Liukkonen muistuttaa.

Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen täydensivät suomalaisnaisten kokonaispanosta sijoittumalla 17:nneksi. Myös miesten puolella nähtiin melkoinen jymypaukku, kun Jyrki Nurminen ja Santeri Siren nappasivat Haagista komeasti 9. sijan.

Biitsikausi jatkuu huhtikuussa Kiinan Xiamenissa. Siihen saakka harjoitellaan tiiviisti. Kesän päätapahtumat ovat kesä-heinäkuun vaihteen MM-kisat Hampurissa sekä elokuun EM-kisat Moskovassa. Myös Tokion olympialaiset 2020 siintävät jo mielissä.

- Nyt nautitaan hetki ja palataan sorvin ääreen keskiviikkona. Edessä on yli kolmen kuukauden treenijakso ennen Xiamenin turnausta, päävalmentaja suunnitteli.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle