Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen naisten EM-karsinnat huipentuvat Hämeenlinnassa

Suomen naisten EM-karsinnat huipentuvat Hämeenlinnassa

 

Suomen naisten lentopallomaajoukkueen loistavasti menneet EM-karsinnat huipentuvat Hämeenlinnassa keskiviikkona Viro-ottelussa, jossa tunnelma on varmasti korkealla. Suomen fanit saavat virittäjäkseen Virosta tulevan ison fanijoukon.

Elenia Areenassa pelattava ottelu alkaa klo 18.30. EM-kisapaikan jo varmistanut Suomi saa kovan vastuksen Virosta, joka taistelee vielä lujasti omasta EM-kisapaikastaan Tshekin kanssa.

- Viro tulee otteluun täydellä latingilla. Se pelaa elämästä ja kuolemasta, Suomen päävalmentaja Tapio Kangasniemi sanoo. Viro ei ole koskaan pelannut naisten EM-kisoissa.

- Viro on laadukas porukka, pelaajat ovat hyviä ja fyysisiä. Me ollaan valmiita peliin ja mitään ei anneta ilmaiseksi. Lohkovoitto on meillä tässä vielä panoksena. Aina kun pelataan, niin halutaan tietysti olla taulukkojen kärjessä.

Valmistautuminen tammikuun peleihin oli maajoukkueella lyhyt, mutta Kangasniemi kertoo kaiken menneen hyvin.

- Olen huomannut, että maajoukkueen pelaajat tykkäävät olla toistensa kanssa. Tämä on hieno porukka ja kun noste maajoukkueella on hyvä, niin sekin on hyvä lisä maajoukkueelle, Kangasniemi sanoo.

Viro-maaottelussa on myös kaksi Hämeenlinnan liigajoukkueen pelaajaa, Suvi Kokkonen ja Ronja Heikkiniemi.

- Onhan se hieno kokemus päästä pelaamaan tutulla kentällä maaottelu, Kokkonen sanoo.

- On ihan huikeaa saada pelata Viroa ja muita kovia joukkueita vastaan. Tempo on kovempi ja tulee haasteellisempia tilanteita. Tosi huikeaa on myös, että pelattiin viime kesänä niin hyvin ja päästään EM-kisoihin.

Heikkiniemi kertoo, että on hieno päästä keskittymään nyt tammikuussakin maajoukkueen peleihin. Pelipaikoista on tietysti kova taistelu ja Heikkiniemi on sen suhteen realistinen.

- Tosiasiat on tosiasioita. Omalla tekemisellä pelipaikat ratkaistaan ja se mikä on vastuu ja rooli joukkueessa. Kun tekee duunia ja onnistuu, niin se palkitaan, Heikkiniemi sanoo.

Suomi-Viro-ottelu tulee suorana Ruudun kautta. Lähetys alkaa klo 18.00. Selostajana on Toni Flink ja studiossa Panu Markkanen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle