Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tommy Suoraniemi T00-maajoukkueen valmentajaksi

Tommy Suoraniemi T00-maajoukkueen valmentajaksi

 

Naisten käsipallomaajoukkueen päävalmentaja Tommy Suoraniemi ottaa valmennusvastuun 2000-syntyneiden tyttöjen maajoukkueesta. Suoraniemen rooli valmentajana vahvistaa koko naisten maajoukkuetoiminnan tulevaa kehitystä.

Tommy Suoraniemi jatkaa naisten maajoukkueen päävalmentajana, mutta ottaa vetovastuun myös T00-maajoukkueesta heinäkuun EM-kisoihin saakka. Valmentaja vaihtuu nykyisen valmentajan Thomas Hivertin muutettua Brysseliin.

Tommy Suoraniemi tunnetaan pitkän käsipallouran Ruotsissa tehneenä käsipalloilijana, joka valittiin Suomen naisten maajoukkueen päävalmentajaksi syyskuun alusta 2016 alkaen. Suomalaisjuuret omaava, vuonna 1969 syntynyt Suoraniemi on käsipalloilijana sekä olympiamitalisti vuodelta 1992 että Euroopan mestari vuodelta 1994.

Suoraniemen tavoitteena on viedä suomalaista naiskäsipalloa kohti Euroopan huippua. Käsipallokonkari uskoo kovaan harjoitteluun, yhteiseen tavoitteeseen, pitkäjänteiseen tekemiseen, sitoutumiseen ja motivointiin. Suoraniemen tavoitteena on ollut alusta asti myös rakentaa punaista lankaa nuorten ja aikuisten naiskäsipalloilijoiden välille.

”Tämä tavoite saa nyt komeasti jatkumoa T00-joukkueen kanssa. Suoraniemen rooli on merkityksellinen koko naisten maajoukkueen kehitystä ja naiskäsipalloilijoiden huipulle tähtäävää polkua ajatellen”, toiminnanjohtaja Päivi Mitrunen sanoo.

Tommy Suoraniemi kohtasi T00-joukkueen tammikuun alussa leirillä Kisakalliossa.
Seuraava leiri pidetään kesäkuussa, heinäkuussa joukkue matkustaa Bulgariaan European Championship -kisoihin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle