Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Julia Kykkänen venytti kauden parhaaseensa Sapporossa

Julia Kykkänen venytti kauden parhaaseensa Sapporossa

 

Kilpailun voittoon hyppäsi niukalla puolen pisteen erolla Itävallan Daniela Iraschko-Stolz ennen Saksan Juliane Seyfarthia. Palkintokorokkeella heille seuraa teki Norjan Maren Lundby kolmossijallaan.

Julia Kykkänen nosti sijoitustaan muutamalla pykälällä ensimmäisen kierroksen sijalta 26. Lopputuloksissa Kykkänen oli lopulta 21:s. Tämä oli Kykkäsen tämän kauden paras sijoitus maailmancupissa.

"Toinen hyppy oli jo vähän rennompi kun se edellinen oli vähän lähempänä keulaa ja sai sitten muutaman metrin lisää mittaa. Eipä siinä muuta kun huomenna sitten uudestaan", Kykkänen totesi päivän hypyistä.

Kykkäsen valmentaja Toni Nieminen oli tyytyväinen suojattinsa otteisiin.

"Ehdottomasti kauden paras kilpailu. Oon äärimmäisen tyytyväinen niihin kehitysaskeliin, joita Julia nyt ottaa oman kilpailuhyppäämisensä kanssa. Oon aivan varma siitä, että vielä koittaa se päivä kun Julia pystyy samaan kilpailuun hyppäämään kaksi samanlaista hyppyä, kun tänään toinen kilpailuhyppy oli. Se oli ehdottomasti kauden parasta Juliaa", totesi Nieminen kilpailun jälkeen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle