Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Samu Torsti maailmancup-pisteille Sveitsin Adelbodenissa

Samu Torsti maailmancup-pisteille Sveitsin Adelbodenissa

 

Samu Torsti avasi uuden vuoden näyttävästi ja laski ensimmäisen kerran kuluvalla kaudella maailmancup-pisteille viidennessä maailmancupin suurpujottelussa Sveitsin Adelbodenissa.
 
Lähtönumerolta 52 startannut Torsti laski ensimmäisellä kierroksella sijalle 21. Sen sijaan Arttu Niemelän lasku keskeytyi ensimmäiseen kierrokseen. 
 
- Lähin hyökkäämään kunnolla, enkä turhia varmistellut missään kohtaan. Ensimmäinen lasku oli suhteellisen ehjä, mutta ei aivan vielä se optimaalisin, sanoo Torsti. 
 
Toisella kierroksella virheet värittivät Torstin toista laskua ja aikaeroa kärkeen muodostui 6.59 sekuntia. Näin ollen Torsti sijoittui sijalle 28.  

- Samalla sykkeellä lähdin kuin ensimmäiseen kierrokseen. Hieman kehnoja käännöksiä mahtui matkan varrelle, ja ihan lopuksi tuli pari isompaa virhettä, jotka söivät eniten aikaa.  

 
- Kaikin puolin levollinen fiilis on päivän kilpailusta. Onhan se aivan erilainen fiilis laskea kaksi kierrosta maailmancupia, kuin yksi, kiteyttää Torsti tunnelmat Adelbodenista. 
 
Kilpailun voittoon laski Itävallan Marcel Hirscher voittoajassa 2:26.54, toiselle sijalle Norjan Henrik Kristoffersen (+0.71) ja kolmanneksi Ranskan Thomas Fanara (+1.04).

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle