Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Julia Kykkänen maailmancupin pisteille myös viikonlopun toisessa kilpailussa

Julia Kykkänen maailmancupin pisteille myös viikonlopun toisessa kilpailussa

 

Sapporon viikonlopun toisen osakilpailun voittoon hyppäsi lauantain kilpailun kolmonen, Norjan Maren Lundby. Saksalaisilla oli kisassa vahva panos, kun toiseksi sijoittui Katharina Althaus ja kolmanneksi Juliane Seyfarth. Katherina Althaus jatkaa maailmancupin kärjessä myös Sapporon viikonlopun jälkeen. Norjan Lundby on toisena, 92 pistettä Althausia jäljessä.

Julia Kykkänen onnistui viikonlopun molemmissa kilpailuissa hyppäämään pisteille, mutta ei itse ollut tyytyväinen sunnuntain kilpailun suoritukseensa.

"Tänään oli kaikenkaikkiaan aika heikko kisa, eipä siitä sen enempää, sitä on turha miettiä. Matka jatkuu Zaoon parin päivän päästä ja siellä sitten uudestaan", Kykkänen toteaa kisan jälkeen.

Kykkäsen valmentaja Toni Nieminen jatkoi Kykkäsen kanssa samoilla linjoilla, vaikka karsinnassa kaikki näyttikin vielä hyvältä.

"Kilpailusta tuli tänään aika haasteellinen. Ensin karsinnassa varmastikkin kauden paras veto joka riitti 15. sijalle, jonka jälkeen vähän Julialla ajatus karkas ja perusasiat pääsivät unohtumaan siinä itse kilpailuhyppäämisessä. Sen takia kisasta tuli aika vaikeaa taistelua. Se riitti tänään nippanappa pisteille, mutta parempaankin ois ollu ainekset ja edellytykset", Nieminen analysoi päivän kilpailua. 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJulia Kykkänen

Tiedot