Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

U17-pojat täydensivät EM-kisapaikkasuoran

U17-pojat täydensivät EM-kisapaikkasuoran

 

Kaikki neljä Suomen lentopallomaajoukkuetta nähdään tämän vuoden EM-lopputurnauksissa. Neljäntenä joukkueena naisten, miesten ja U16-tyttöjen lisäksi EM-kisoihin selviytyi viikonlopun Kuortaneen NEVZA-karsintaturnauksesta U17-poikien joukkue.

Suomi oli turnauksessa ylivoimainen häviämättä erääkään neljässä ottelussa. Sunnuntaina karsintafinaalissa kotijoukkue kukisti Ruotsin 3-0 (25-23, 25-22, 25-22). Ruotsi antoi pojille erinomaisen vastuksen, mutta erien lopuissa Suomen vahvuus, hyvä henki ja itseluottamus tulivat esille.

Päävalmentaja Janne Heikkinen oli erittäin tyytyväinen koko viikonlopun antiin.

- Olen erittäin tyytyväinen tavoitteemme saavuttamiseen. Tänään ei ollut helppoa, mutta joukkue reagoi erinomaisesti tilanteeseen. Vaikeilla hetkillä emme tuskastuneet, olimme kärsivällisiä. Siinä näkyi oikeanlainen itseluottamus. Jaksoimme tehdä niitä asioita, joista oltiin sovittu.

EM-lopputurnaus pelataan Bulgarian Sofiassa 13.-21.7.2019.

Turnauksen pronssiottelussa Tanska löi Färsaaret 3-0 (25-8, 25-16, 25-13).

Pistepörssin voiton vei Veikka Lindqvist 51 pisteellä. Turnauksen torjuntatilaston voiton otti Ruotsin Theo Engström seitsemällä torjunnalla ja ässäsyöttötilaston murskaava ykkönen oli Ilja ivanov peräti 21:llä ässällä neljässä ottelussa.

Turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin Suomen passari Ilja Ivanov ja parhaan liberon palkinnon nappasi Suomen Joonatan Salpakari.

Suomen parhaana palkittiin Veikka Lindqvist.
Ruotsi paras: Hugo Morency
Tanskan paras: Simon Tabermann Uhrenholt
Färsaarten paras: Mattias Nolsöe Isaksen

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle