Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antti Aalto jatkaa tasaisen vahvoja suorituksiaan - 23:s Val di Fiemmessä

Antti Aalto jatkaa tasaisen vahvoja suorituksiaan - 23:s Val di Fiemmessä

 

Mäkihypyn maailmancupia jatkettiin tänään Val di Fiemmen toisella osakilpailulla. Suomelta kilpailussa mukana nähtiin Antti Aalto, Andreas Alamommo ja Eetu Nousiainen. Parhaana suomalaisena esiintyi Antti Aalto, joka jatkoi tasaisen vahvoja otteitaan ja oli 23:s.

Aallon ensimmäisen kierroksen hyppy kantoi 121 metriä. Toisella kierroksella Aalto venytti pari metriä pidemmälle, pituutta hypylle kertyi 123,5 metriä. Aalto oli tyytyväinen otteisiinsa, mutta totesi viimeisen vaihteen puuttuneen.
 
"Aika samanlainen päivä kuin eilen. Kaksi kohtalaista hyppyä, viimeinen loistokkuus vielä puuttui. Tasainen viikonloppu, tästä on ihan hyvä jatkaa eteenpäin", kommentoi Aalto.

Alamommoa ja Nousiaista ei nähty toisella kierroksella. Alamommo paransi hyppyään eilisestä ja venytti 114,5 metriä, joka oikeutti 43. sijaan. Eetu Nousiaisen hyppy kantoi 108 metriä ja hän oli eilisen tapaan sijalla 50.

Kilpailun voitti Puolan Dawid Kubacki ennen Stefan Kraftia ja Kamil Stochia.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle