Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miesten EM-kisojen arvonta keskiviikkona Brysselissä

Miesten EM-kisojen arvonta keskiviikkona Brysselissä

 

Keskiviikkona selviää mitkä maat Suomi saa vastaansa lentopallon miesten EM-kisojen alkulohkossa ensi syyskuussa. EM-kisojen arvonta on Brysselissä klo 19.30 Suomen aikaan. Suomi on sijoitettu arvonnassa kakkoskoriin.

EM-kisoissa on ensi kertaa mukana 24 maata, jotka arvotaan neljään kuuden joukkueen lohkoon. Kisaisäntiä on peräti neljä, jotka on sijoitettu kukin omassa maassaan pelattavaan lohkoon. Lohko A Ranska, Lohko B Belgia, Lohko C Slovenia ja Lohko D Hollanti.

Loput 20 maata on jaettu viiteen neljän joukkueen koriin Euroopan virallisen rankingin mukaan, joka oli voimassa 4.9.2017, kun maat ilmoittautuivat EM-kisoihin ja -karsintoihin.

Kori 1: Venäjä, Serbia, Puola, Italia.
Kori 2: Bulgaria, Saksa, Suomi, Tshekki.
Kori 3: Viro, Slovakia, Turkki, Portugali.
Kori 4: Espanja, Ukraina, Kreikka, Makedonia
Kori 5: Valko-Venäjä, Montenegro, Romania, Itävalta.

Arvonnassa on yksi erityissääntö. Edellisten kisojen finalistijoukkueita Venäjää ja Saksaa ei voi arpoa samaan lohkoon. Jos näin kävisi, niin Saksalle arvottaisiin lohko uudelleen. Jos Saksa on korissaan kahden viimeisen arvottavan joukossa, niin Saksa sijoitetaan siihen lohkoon, jossa Venäjä ei ole ja toinen jäljellä oleva joukkue menee automaattisesti toiseen lohkoon.

EM-kisat pelataan 12.-29.9.2019.


UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle