Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ford Store Levoranta moukaroi kahdeksan joukkoon CEV Cupissa

Ford Store Levoranta moukaroi kahdeksan joukkoon CEV Cupissa

 

Ford Store Levoranta (VaLePa Sastamala Tampere) pelasi erinomaisen ja ehjän kotiottelun keskiviikkona Tampereen Kauppi Sport Centerissä varmistaen paikkansa CEV Cupissa kahdeksan parhaan joukkoon.

FSL löi vieraissa otetun 3-2 -voiton jatkeeksi tsekkiläisen Kladon Volejbal cz:n 3-0 (25-20, 25-19, 25-19).

FSL:n puolivälieriäen vastustaja selviää torstaina, kun Tuomas Sammelvuon valmentama ja Lauri Kermisen liberoima Kuzbassa Kemerovo kohtaa toisessa osaottelussa Puolassa Indykpol Olsztynin. Kemerovo voittti avausosan vaikeuksien kautta kotonaan 3-2.

Tommi Siirilä (12/+8) oli kotijoukkueen johtotähti yhdessä passari Mikko Eskon (6/+6) kanssa, mutta koko ryhmä ansaitsee varauksettomat kehut. Lopussa kentällä nähtiin jopa täydennykseksi ryhmään tullut Ilari Toimela (2/+1), joka korvasi nilkkansa pyöräyttäneen Erik Sundbergin mainiosti.

Vieraiden vaarallisin oli passarina sekä hakkurina esiintynyt 10/+3 tehnyt Filip Habr.

Tomas Hysky, Kladno:

- Joulutauon jälkeen peli ei ollut yhtä hyvää kuin kotiottelussa. Sastamala pelasi korkealla tasolla ja on hyvä joukkue.

Tommi Siirilä, FSL:

- Ehjin esitys tämän kauden aikana itsellä. Usko voittoon oli kova kaikilla. Hienosti parannettiin tsekin pelistä. Toimela tuli hienosti sisälle, vaikka on uusi joukkue vierellä. Muistan itsekin, että tuollainen tilanne on jännittävä.

Milan Fortunik, Kladnon päävalmentaja:

- Olen pettynyt, mutta Sastamala on erittäin hyvä joukkue. Meidän syöttö ei toiminut samalla tavalla kuin Tsekeissä.

Radovan Gacic, FSL päävalmentaja:

- Tunnen Toimelan vain kolmen päivän ajalta, mutta hän pystyi toteuttamaan ohjeita määrätietoisesti. Koko joukkue pelasi korkealla tasolla. Muutama helppo pallo jäi, mutta muuten peli kulki hyvin.

Ford Store Levoranta - Kladno Volleybal cz 3-0
25-20, 25-19, 25-19

Ford Store Levoranta: Siirilä 12/+8, Suihkonen 11/+9, Sundberg 9/+5
Kladno: Haar 10/+3, Vemic 8/+5, Wallisch 6/+5

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle