Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalaiset välieriin Östersundin iltasprinteissä

Suomalaiset välieriin Östersundin iltasprinteissä

 

Suomalaiset päättivät oman urakkansa Östersundin maisemissa keskiviikon sprintteihin ja lähtevät valmistautumaan tuleviin MM-kisoihin. Inkki Inola yhdessä opashiihtäjänsä Vili Sormusen kanssa sijoittui sijalle 6. Tämä oli Inolan parasta suorittamista Östersundin hiihdoissa ja mies oli itsekin tyytyväinen siihen, että hiihto on menossa parempaan suuntaan.

"Parasta hiihtoa näissä kisoissa, vieläkään en itse ole siihen tyytyväinen, kun tietää että parempaakin on luvassa. Selvästi suunta nyt on kuitenkin oikea kun vertaa viikonlopun kisoihin. Tästä on hyvä jatkaa kohti MM-kisoja ja koittaa siellä ottaa se uran ensimmäinen finaalipaikkakin haltuun", Inola kertoo.

Sini Pyy sijoittui lopulta sijalle 7. ja tippui niukasti finaalista. 

"Hiihto oli ihan ok tänään, aika-ajo ei ollut niin hyvä kuin tämä semifinaali. Jonkun verran oli tänään suksien kanssa ongelmia, ilmeisesti ehkä hionnan kanssa. Aika isoja ongelmia oli luiston kanssa ja sit ei pystynyt enää ylämäen jälkeen hirveesti taistelemaan", Pyy kertoi kisan hankaluuksista.

Myös Pyy lähtee Östersundin kisaviikon jälkeen valmistautumaan kohti MM-kisoja ja tekemistä vielä riittääkiin ennen kauden päätavoitetta.

"Mukava huomata että kroppa kuitenkin toimii ja palautuu hyvin. Nyt kun saadaan asento- ja suksiasiat kohdilleen niin sitten on mukavampi kisata. Tässä on nyt muutama viikko aikaa tehdä töitä niiden asioiden eteen, ennen kuin on MM-kisat edessä", Pyy jatkaa.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle