Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Julia Kykkänen maailmancupin pisteille Zaon osakilpailussa

Julia Kykkänen maailmancupin pisteille Zaon osakilpailussa

 

Zaon maailmancupin viikonloppu starttasi Japanissa henkilökohtaisella osakilpailulla. Voittoon hyppäsi Itävallan Daniela Iraschko-Stolz, ennen kotiyleisön edessä hypännyttä Sara Takanashia. Palkintopallia täydensi kolmannella sijallaan Saksan Katharina Althaus. Saksalainen jatkaa maailmancupin kärjessä ennen tänään neljänneksi sijoittunutta Norjan Maren Lundbyä. 

Julia Kykkänen oli kilpailun 27. Ensimmäisen kierroksen jälkeen Kykkänen oli 21. mutta toisen kierroksen pieni epäonnistuminen pudotti sijoitusta muutaman pykälän. Maailmancupin pisteitä kuitenkin tarttui jälleen mukaan ja Kykkänen jatkaa pisteiden metsästystä kokonaiscupin sijalla 33. 

"Perinteinen Zaon keli, eli pientä turbulenssia oli, mutta ihan hyvin saatiin vietyä kisa läpi. Ensimmäinen hyppy oli ihan hyvä ja toisella sitten istuttiin ylämäessä kun telkkä pöntössä. Siitä nyt ei ihan sillai pystynyt voimaa tuottamaan keulalla. Sitä on turha enää miettiä, ei muuta kun kohti sunnuntaita ja siitä jatketaan", totesi Kykkänen päivän kilpailusta.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJulia Kykkänen

Tiedot