Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Zakopanessa joukkuekilpailu - Suomi kilpailun 9:s

Zakopanessa joukkuekilpailu - Suomi kilpailun 9:s

 

Kilpailun voittoon hyppäsi Saksa pienimmällä mahdollisella marginaalilla eli 0,1 pisteen erolla Itävaltaan. Kolmanneksi sijoittui kotiyleisönsä edessä hypännyt Puolan joukkue. 

Suomi sijoittui yhdeksänneksi, joten toisen kierroksen paikka jäi tänään haaveeksi, kun kahdeksan parasta maata jatkoi toiselle kierrokselle. Suomen joukkueessa hyppäsivät Andreas Alamommo, Eetu Nousiainen, Antti Aalto sekä Jarkko Määttä.

Suomen joukkueen päävalmentajan Lauri Hakola löysi hieman positiivistakin illan kilpailusta.

"Positiivisena asiana, pieni parannus kuitenkin eilisestä taaperruksesta. Antti hyppäs ihan ok tasolla ja Antin hyppäämisessä onkin nähtävissä vähän parempaa trendiä kuin tässä viime viikkoina on ollut", Hakola sanoi.

Kokonaisuudessa Suomen joukkueen tulos kuitenkin veti joukkueen päävalmentajan mietteliääksi.

"Sitten kun kattoo tuloslistaa niin ei olla siellä päinkään, missä meidän tavoitteet on. Ei auta kun kaivaa taas peiliä naaman eteen ja kattoo mitä asioita voidaan tehdä paremmin. Urheilijoiden kanssa puhuttiinkin omasta vaatimustasosta ja oikeenlaisesta kriittisyydestä omaa tekemistä ja hyppäämistä kohtaan. Onko siinä tarkastamisen varaa, jotta päästäisiin hyppäämisessä selkeempiä askeleita eteenpäin", Hakola miettii.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle