Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Zaon viikonloppu päätökseen - Julia Kykkänen 23:s

Zaon viikonloppu päätökseen - Julia Kykkänen 23:s

 

Norja otti kilpailussa kaksoisvoiton, kun voittoon hyppäsi Maren Lundby ja toiseksi tuli Anna Odine Strom. Kolmanneksi ponnisti Saksan Carina Vogt.

Kykkänen esitti Zaon viikonlopun parasta hyppäämistään ja oli lopputuloksissa 23:s. Kykkänen oli itsekin tyytyväinen hypyissä tapahtuneeseen kehitykseen.

"Asento paranee kokoajan ja hyppy sitä kautta kans. Pientä ajoitusongelmaa, mutta kyllä se sieltä ennen pitkää kohilleenkin vielä osuu", Kykkänen kommentoi päivän kilpailua.

Kykkäsen valmentaja Toni Nieminen oli tyytyväinen Kykkäsen suorittamiseen viikonlopun viimeisessä kilpailussa ja erityisesti tasaiseen suorittamiseen.

"Kauden ehdottomasti ehjin kilpailu Julialta. Kokonaisuutena Japanin kiertueesta jää juuri siks aika positiiviset mietteet. Ei oo missään vaiheessa kautta tullut kahta onnistunutta hyppyä samaan kilpailuun. Tänään siinä oli mun mielestä jo kaikki elementit olemassa. Nyt rupee paketti olemaan sillai kasassa että tästä on hyvä jatkaa eteenpäin", Nieminen totesi tyytyväisenä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJulia Kykkänen

Tiedot