Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miesten 10 kilometriä päättyi Ranskan Jules Chappazin juhliin - Petteri Koivisto 7:s

Miesten 10 kilometriä päättyi Ranskan Jules Chappazin juhliin - Petteri Koivisto 7:s

 

Ranskan Jules Chappaz hiihti lopulta melko ylivoimaiseen voittoon, kun hän oli maalissa 21 sekuntia ennen hopealle hiihtänyttä Venäjän Alexander Terenteviä. Kolmanneksi päivän kilpailussa tuli Norjan Iver Tildheim Andersen +27.2. Kymmenen joukossa oli hiihtäjiä yhdeksästä eri maasta, kun vain Venäjä sai kaksi hiihtäjää top 10 joukkoon.

"Aloitin todella kovaa ja olin viimeinen lähtijä, joten pystyin seuraamaan aikoja. Se oli selkeä etu minulle. Suunnitelmani ei ollu mennä niin lujaa lopussa, mutta valmentajien tuki ja kannustus antoi minulle itseluottamusta", päivän voittaja Chappaz kommentoi kilpailua.

Suomalaisista parhaimmin suoriutuivat hienon loppuosuuden kisassa hiihtäneet Petteri Koivisto (7.) ja Miska Poikkimäki (11.). Muista suomalaisista Arsi Ruuskanen oli 27:s ja Oskari Hökkä 60:s

"Ihan mukavalta maistui, sain loppuun asti kiristettyä ja sitä kautta kuitenkin ihan kovia nimiä jäi tonne selän taakse. Sillä tavalla vauhdinjaollisesti ihan hyvä kisa", Koivisto kommentoi päivän hiihtoaan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle