Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisten EM-kisojen alkulohkot arvotaan keskiviikkona

Naisten EM-kisojen alkulohkot arvotaan keskiviikkona

 

Suomen naiset pelaavat ensi elo-syyskuussa lentopallon EM-kisoissa ensimmäistä kertaa 30 vuoteen. Keskiviikkona Istanbulissa järjestettävässä arvontatilaisuudessa selviää mitkä viisi maata Suomi saa vastaansa alkulohkossa.

Samalla selviää myös missä maassa ja kaupungissa Suomi alkulohkon ottelunsa pelaa. EM-kisojen arvonta alkaa klo 13.00 Suomen aikaan. Suomi on sijoitettu arvonnassa neloskoriin.

EM-kisoissa on ensi kertaa mukana 24 maata, jotka arvotaan neljään kuuden joukkueen lohkoon. Kisaisäntiä on neljä, jotka on sijoitettu kukin omassa maassaan pelattavaan lohkoon: Lohko A Turkki (pelipaikka Ankara), Lohko B Puola (Lodz), Lohko C Unkari (Budapest) ja Lohko D Slovakia (Bratislava).

Loput 20 maata on jaettu viiteen neljän joukkueen koriin Euroopan virallisen rankingin mukaan, joka oli voimassa 2.10.2017, kun maat ilmoittautuivat EM-kisoihin ja -karsintoihin.

Kori 1: Serbia, Venäjä, Italia, Hollanti.
Kori 2: Saksa, Belgia, Bulgaria, Kroatia.
Kori 3: Valko-Venäjä, Ukraina, Azerbaidzhan, Ranska.
Kori 4: Romania, Espanja, Suomi, Portugali.
Kori 5: Sveitsi, Slovenia, Kreikka, Viro.

EM-kisat pelataan 23.8.-8.9.2019.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle