Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nikola Zujic siirtyy Hangosta GrIFK:hon

Nikola Zujic siirtyy Hangosta GrIFK:hon

 

GrIFK vahvistaa joukkuettaan kun Nikola Zujic jättää Hangon ja siirtyy Kauniaisiin. Zujicin kanssa tehty sopimus kattaa myös kauden 2019-20 sekä option kaudelle 2020-21.

Suomessa hyvin viihtyvä 31-vuotias serbialainen pelaa SM-liigassa jo viidettä kauttaan. Suomeen Zujic saapui Tunisiasta pelikaudella 2014-15 HIFK:hon korvaamaan lomaltaan palaamatta jättäneen Andre Orelin. HIFK:ssa fanienkin suuren suosion saavuttanut mies viihtyi neljä kautta ennen viime kesän siirtoaan HC HIK:n riveihin.

196-senttinen ja 90-kiloinen vasen pakki tunnetaan erityisesti tehokkaana maalintekijäna. SM-liigassa mies on pelannut 112 ottelua ja tehnyt 537 maalia HIFK:lle ja HC HIK:lle. Tällä kaudella käytännössä kokonaisvastuun hankolaisten tehoista kantanut Zujic on tehnyt 12 pelaamassaan ottelussa 83 maalia, millä hän on SM-liigan maalintekijätilastossa Ardo Punan jälkeen toisena.

GrIFK:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle