Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Italian Del Fabbro 30km:n yhteislähdön valtias

Italian Del Fabbro 30km:n yhteislähdön valtias

 

Junioreiden MM-kisoissa Lahdessa oli vuorossa U20-vuotiaiden yhteislähdöt. Miesten 30 kilometrin matkalla voittoon loppukirissä ylsi Italian Luca Del Fabbro. Kisasta muodostui erittäin tiukka, kun neljän kärki mahtui sekunnin sisään toisistaan. Hopealle hiihti Haavard Moseby +0,4. Kolmanneksi tuli Sveitsin Cyril Faehndrich +0,5. Niukasti mitaleilta putosi USA:n Gus Schumacher +0,7.

Päivän voittaja Del Fabbro oli erittäin tyytyväinen omaan ja tiiminsä suoritukseen.

"Rata oli todella vaikea, mutta olin hyvässä kunnossa. Kiitos tiimille hyvistä suksista. Halusin voittaa, tämä oli täydellinen päivä."

Suomalaisilla oli myös hyvä panos päivän kilpailussa. Kisan paras suomalainen oli viides, Miska Poikkimäki +6.0.

"Ei ollut hirmu kovavauhtinen kisa. Ite lähin tosi kaukaa ja ekoilla kilometreillä parantelin sijoitusta. Sitten peesailin vaan ja yritin päästä mahdollisimman rennosti vikoille kilsoille. Oikeestaan vika vitonen hiihdettiin vasta kovaa. Siinä lopussa oli ihan kaikki pelissä. Ei ihan pysynyt siinä kyydissä, äijillä oli vielä vähä enemmän virtaa kun itellä. Loppusuoralla pystyin vielä niittaan sen venäläisen, että vitossija tuli siitä", Poikkimäki päivän kilpailun kulusta.

Muut suomalaiset päivän kisassa olivat Petteri Koivisto (12.), Arsi Ruuskanen (15.) ja Leo Rantahalvari (36.). Suomalaisten hyvä kokonaispanos sai Miska Poikkimäen toiveikkaaksi ajatellen viestikilpailua.

"Meillä on hyvä viestijoukkue tulossa ja pystytään taistelemaan mitalista ja jopa voitosta. Tosi innolla odotan kyllä viestiä", Poikkimäki päättää.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle