Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Venäjä kaksoisvoittoon naisten mäkihypyssä

Venäjä kaksoisvoittoon naisten mäkihypyssä

 

Nuorten MM-kisojen mäkikisat alkoivat naisten HS100 mäellä, jonka voittoon ponnisti Venäjän Anna Shpyneva. Venäläisten kaksoisvoiton varmisti Lidiia Iakovleva, joka jäi joukkuekaveristaan vain 0,7 pisteen päähän. Kolmanneksi hyppäsi Italian Lara Malsiner. Malsiner jäi päivän voittajasta 3,2 pistettä.

"Pidän mäestä, koska käymme usein harjoittelemassa täällä. Kisa näytti minulle että voin siirtyä eteenpäin ja kehittyä tulevaisuudessa", päivän voittaja Shpyneva totesi.

Suomalaisten sijoitukset päivän kilpailussa oli 35. Julia Tervahartiala ja 52. Annamaija Oinas.
Tervahartiala teki paluun kilpailuihin joulukuussa sattuneen loukkaantumisen jälkeen ja olikin tyytyväinen siihen, että pystyi kotikisoissa ylipäätään hyppäämään.

"Ei mikään superhyppy, mutta semmonen aika hyvä. Fiilis tuli tosi hyväks heti kun pääs takas hyppäämään ja sit kun pääs varsinkin tähän mäkeen oli että jes, kyl tää tästä lähtee vielä", iloinen Tervahartiala kommentoi paluutaan.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle