Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Saksa yhdistetyn joukkuekisan voittoon - Suomi dramaattisen kilpailun 7:s

Saksa yhdistetyn joukkuekisan voittoon - Suomi dramaattisen kilpailun 7:s

 

Junioreiden MM-kilpailussa käytiin erittäin jännittävä joukkuekilpailu, jossa voimasuhteet vaihtelivat moneen kertaan. Kilpailun voittoon hiihti lopulta Saksa, joukkueella Luis Lehnert, Simon Huettel, David Mach ja Julian Schmid. Toiseksi kilpailussa tuli Norja, joka näytti jo kolmannella hiihto-osuudella putoavan vain pronssikamppailuun, mutta Norjan ankkuri nosti heidät lopulta hopealle. Pronssin nappasi Itävalta.

Saksan ankkuri Schmid saavutti Itävallan Marc Luis Rainerin viimeisellä kierroksella ja toi joukkueensa kisan voittoon.

- Tein kaikkeni että saan Itävallan ankkurin kiinni. Toisella kierroksella tavoitin hänet ja viimeisessä mäessä vain annoin kaikkeni, Schmid hehkutti.

Suomi hyppäsi hienon mäkiosuuden ja vahvana hiihtoporukkana tunnettu Suomen joukkue lähti hiihto-osuudelle kuudennelta sijalta. Waltteri Karhumaa avausosuudella nosti Suomen neljänneksi. Perttu Reponen ja Otto Niittykoski hiihtivät myös hyvin tasollaan ja Suomi lähti ankkuriosuudelle pronssikamppailussa. Wille Karhumaalla ankkuriosuudella ei ollut tänään paras päivä. Toissapäiväisen henkilökohtaisen kilpailun toisiksi nopein hiihtäjä Karhumaa väsähti toisella kierroksella ja Suomi tippui jännittävässä kilpailussa lopulta sijalle 7. 

Otto Niittykoski oli tyytyväinen omaan päivän suoritukseensa.

- Hiihto tuntu kulkevan ihan hyvin. Tuntui ekalla kiekalla että lähin vähän liian kovaa, mutta en sitten lopulta, kun jaksoin ihan hyvin loppuun asti. Nyt on jo reissu tosi paljon plussalla, vielä jos pääsee ton kympin hiihtään niin oon kyl tosi ilonen.

Suomen ankkuri Wille Karhumaa oli hämillään omasta hiihdostaan.

- Hiihto ei vaan irronnut tänään missään vaiheessa. Ennen kisaa kaikki oli hyvin, Karhumaa sanoi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle