Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Noel Clement pujotteli voittoon Kitzbühelissä

Noel Clement pujotteli voittoon Kitzbühelissä

 

Kitzbühelin maailmancupin osakilpailu jatkui tänään miesten pujottelulla. Olosuhteet eivät antaneet sakean lumipyryn puolesta armoa, mutta tunnelma Granslern-rinteen kupeessa oli vertaansa vailla. 

Lähtönumerolta 61 startannut Jens Henttisen ensimmäinen kierros päätyi ulosajoon. Kaikesta huolimatta Hahnenkammenin uniikki tunnelma nostatti hymyn huulille myös suomalaismiehelle. 

- Laskeminen tuntui hyvältä, ja rinne oli huippukunnossa lumisateesta huolimatta. Sisäsuksi pääsi haukkaamaan ja se oli sitten siinä. Schladmingissa jatketaan, kommentoi Henttinen 
 
Ganslern-rinteessä voittoon pujotteli nuori 21-vuotias ranskalainen Noel Clement jättäen isäntämaan Marcel Hirscherin +0.29 sekunnin erolla taakseen. Kolmannelle sijalle ranskalainen Alexis Pinturault (+0.36). Hahnenkammenissa viikonloppu kruunataan sunnuntaina Super-G:llä. Vauhtiin pääsee jälleen Andreas Romar. 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle