Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Julia Kykkänen 26:s Rasnovissa

Julia Kykkänen 26:s Rasnovissa

 

Naisten maailmancup jatkui tänään Romanian Rasnovissa. Suomalaisista Rasnovissa mukana on Julia Kykkänen, joka hyppäsi sijalle 26.

Kykkänen hyppäsi päivän kilpailuun kaksi tasaista, oman tasoistaan hyppyä. Ensimmäisen kierroksen hyppy kantoi 76 metriä, toisen kierroksen hyppy venyi 78,5 metriin. Hyppääminen Rasnovissa on parantunut hyppy hypyltä.

- Kisa hypätty, ei mitään kovin kummoista. Pisteitä nyt taas kuitenkin, nyt vaan tästä parantamaan ja eteenpäin, kommentoi Kykkänen.

Valmentaja Toni Nieminen on erityisesti tyytyväinen valmennettavansa suoritustason vakiintumisesta.

- Kaksi tasaista hyppyä kilpailuun. Rasnovissa suurin haaste on ollut laskuasento, joka on meinannut jäädä takapainoiseksi. Homma on parantunut hyppy hypyltä. Suoritustaso on nyt vakiintunut ja perushyppääminen riittää pisteille, tästä nyt pienin askelin parantamaan, kertoi Nieminen.

Rasnovissa jatketaan huomenna toisella osakilpailulla klo 13:30.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleJulia Kykkänen

Tiedot