Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lotta Lepistön toivomus massakiristä ei toteutunut Australiassa

Lotta Lepistön toivomus massakiristä ei toteutunut Australiassa

 

Trek-Segafredo tallin tulokseksi jäi viides sija Cadel Evans Great Ocean Road Race kisassa.

Lepistön toivoma massakirikiri ei toteutunut ja kisa ratkottiin lopun jyrkissä nousuissa hyvien mäkikuskien kesken. Trek Segafredo sai Elisa Longo Borghinin mukaan seitsemän kuskin irtiottoon, jotka ratkaisivat kisa keskenään jo matkan aikana. Voittoon polki Astanan Arlenis Sierra soolona 19 sekuntia ennen Michelton-Scotin Lucy Kennedyä. Longo Borghini oli viides.

Lepistö oli maalissa kauden ensimmäisen pitkän kilapailun jälkeen väsynyt. Työtä tuli tehtyä joukkuekavereiden eteen. Lopputuolosta hän ei harmitellut.

-Tämä oli nyt viides kerta, kun tämä kisa päättyi näin. Vain kerran on ollut massakiri. Tiesin, että se on epätodennäköistä ja Elisa on näissä maastoissa kova. Pari kunnon iskua sain tehtyä. Sitten olin tosi poikki. Keskiviikkona taas jatketaan ja mietitään uusia kuvioita.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Lotta Lepistö

Tiedot