Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Johannes Lamparter yhdistetyn päätöskilpailun voittoon - Kettunen 12:s

Johannes Lamparter yhdistetyn päätöskilpailun voittoon - Kettunen 12:s

 

Nuorten MM-kisojen päätöskilpailun yhdistetyn osalta voitti Itävallan Johannes Lamparter. Toiseksi tuli Saksan Julian Schmid. Schmid otti näistä kisoista kaksi kultamitalia ja yhden hopean. Kolmanneksi päivän kisassa tuli Norjan Andreas Skoglund.

Johannes Lamparter teki ratkaisunsa viimeisillä kilometreillä ja hiihti voittoon jättäen Schmidin toiseksi 12,2 sekuntia Lamparterille jääneenä.

- Olosuhteet olivat todella hitaat, joten ensimmäinen ja toinen kierros täytyi hiihtää hiljaa, Lamparter kertoi.

Lamparter otti kisoista kolme mitalia ja oli todella tyytyväinen.

- Mahtava viikko, tämä oli uskomatonta.

Suomalaisista parhaana päivän kisassa oli sijalla 12. Atte Kettunen. Kettunen nosti hienosti sijoitustaan hiihdossa, ollen hiihto-osuuden kuudenneksi nopein.
 
- Tänään oli vähän sellainen vähän ristiriitainen päivä, mäessä ihan ok suoritus. Ei vaan pysty toteuttaan vielä sitä omaa rentoo hyvää suorittamista mitä harjoituksissa on ollut. Vähän kisapuristusta ja jännitystä. Ei päässyt vielä taistelemaan kymppisijoista eikä mitaleista vielä, vaikka hiihto kulkikin, Kettunen sanoi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle