Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sekajoukkuemäki päätti junioreiden MM-kisat Lahdessa - Suomi 13.

Sekajoukkuemäki päätti junioreiden MM-kisat Lahdessa - Suomi 13.

 

Venäjä nappasi nuorten MM-kisojen viimeisen kultamitalin, kun he voittivat mäkihypyn sekajoukkuemäen. Venäjä hyppäsi kisassa joukkueella Anna Shpyneva, Mikhail Purtov, Lidiia Iakovleva ja Maksim Sergeev. Toiseksi kilpailussa tuli Norja, joka jäi Venäjästä 4,8 pistettä. Kolmanneksi hyppäsi Saksan joukkue. 

Koko voittajajoukkue kehui kilpaa toisiaan ja korosti päivän joukkuepanosta.

- Koitimme parhaamme hypätä hyvin ja mielesti me kaikki teimme niin tänään, Purtov kommentoi.
- Teimme kaikki kovasti töitä tämän voiton eteen ja uskon että kova työnteko on tärkeintä, Iakovleva sanoi.

Suomen joukkueessa hyppäsivät Julia Tervahartiala, Mico Ahonen, Annamaija Oinas ja Jonne Veteläinen. Suomen joukkue jäi kisassa sijalle 13. Tervahartiala hyppäsi 81 metriä, Ahonen 87, Oinas 65,5 ja Veteläinen 86,6.

Julia Tervahartiala paransi koekierroksen hyppyään mukavasti itse kisaan ja olikin tyytyväinen siihen miltä hyppääminen tänään tuntui.

- Tosi kivalta. Koekierroksella oli vähän puristusta, mut onneks ensimmäiselle kierrokselle sain ihan hyvän hypyn.

Tervahartialalla oli lähellä että kisat olisi loukkaantumisen takia jääneet jopa väliin, joten Julia olikin tyytyväinen että pääsi edes osallistumaan.

- No joo todellakin, välillä meinas tos loukkaantumisen ja tauon aikana oleen sellanen fiilis että en mä pääse, mut onneks sitten pääsin, iloinen Tervahartiala kommentoi.

Mico Ahonen näki tämän päivän hyppäämisessään parempaa, mutta oli hieman pettynyt kokonaissuoritukseensa junioreiden MM-kisoissa.

- Tänään oli parempi hyppy. Keli on tietenki vähän erilainen ja vauhdit oli erilaiset, mutta oli nää parempia hyppyjä kun henkilökohtasessa kisassa. Onhan nää ollut siisti kokemus, harmi vaan ettei hypyt oo ollu ihan sellasia mitä toivoi, Ahonen sanoi.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle