Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Anne Kyllönen hakee Imatralta lisää hyviä muistoja

Anne Kyllönen hakee Imatralta lisää hyviä muistoja

 

Kainuun Hiihtoseuran Anne Kyllöselle Imatra on ollut hyvä paikka hiihtää SM-mitaleista: kajaanilaisella on Imatralta 2012 sprintin ja 30 kilometrin mestaruus, edellisistä SM-kisoista 2015 sprintin 2016. Nyt Kyllönen tulee Imatralle hieman erilaisessa tilanteessa, sillä hän on selkäleikkauksen jälkeen kehittänyt kuntoaan kisojen kautta.

- Perjantain kympin perinteinen ja viesti ovat ne kisat, joissa haluan onnistua. Toivon, että kunto on mennyt vähän eteenpäin, Kyllönen sanoi.

Hänellä on allaan kova harjoittelujakso, ja viikonloppuna Espoossa kaksi kilpailua.

- Tuloksia on vähän vaikea verrata, mutta tuntemuksena ja sen mitä tuloslistaa pystyi selailemaan, pientä edistymistä on tapahtunut. Toivotaan, että kun tästä harjoitusjaksosta vielä vähän palautuu, Imatralla olisi löytynyt vielä lisävaihdetta tekemiseen.

Kun on ollut maailmancupissa palkintokorokkeellakin, alkukauden uusi tilanne ei ole ollut helppoa urheilijalle henkisesti.

- Koko ajan pitää pitää motivaatio tosi korkealla. Kun on tottunut menestymään ja pärjäämään, sija ynnä muu ei merkkaa itselle mitään. Se pitää hyväksyä, mutta sitä on kuitenkin vähän vaikea hyväksyä.

Kyllönen lähtee perjantaihin kovin tavoittein:

- Mitalia lähden ilman muuta hakemaan, mutta se on kova tavoite. Lähden haastajan asemassa, ja toivon, että pystyn murtautumaan siihen A-maajoukkueporukkaan.

Kainuun Hiihtoseuralla on myös erittäin vahva viestijoukkue, sillä Kyllönen saa seurakseen huippukuntoisen nuorten MM-kisojen kolminkertaisen pronssimitalistin Anita Korvan ja niin ikään hyvässä vireessä olleen Heini Hokkasen.

- Varmasti tosi mielenkiintoinen kisa tulossa, on monta tasaista joukkuetta. Varmasti jokaisen hiihtäjän päivän vire ratkaisee ne sijat. Tänä aamuna kävimme pientä keskustelua järjestyksestä, mutta katsotaan, mitä keksitään. On tosi hauskaa, että meillä on hyvä tiimihenki. Meillä on positiivinen vire, Kyllönen sanoo hymyillen.

Positiivinen paikka on ollut myös Imatra.

- Aika hyvin olen hiihtänyt, ei ole hirveän huonoja muistoja Imatralta. Siellä on hyvät puitteet ollut aina, ladut hyvässä kunnossa, hyvä ilmapiiri ja kannustajia kisapaikalla, Kyllönen sanoo.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAnne Kyllönen

Tiedot