Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miro Puolakka ja Samuli Suomalainen Hamarin MC-jäille

Miro Puolakka ja Samuli Suomalainen Hamarin MC-jäille

 

Pikaluistelun maailmancup jatkuu tauon jälkeen tulevana viikonloppuna Norjan Hamarissa, vuoden 1994 olympialaisten areenalla Vikingskipetissä. Suomen joukkueen muodostavat viime viikonloppuna Helsingissä junioreiden maailmancupissa voitokkaasti esiintynyt Samuli Suomalainen ja uransa toiseen maailmancupin osakilpailuun osallistuva Miro Puolakka.

Suomalainen luistelee alustavan suunnitelman mukaan molemmat 500 metriset, 1000 metriä sekä 1500 metriä. Puolan ohjelmaan kuulutuu molemmat 500 metriset.

Samuli Suomalainen:

- Viime viikonlopun voitto antoi paljon itseluottamusta, niin omasta teknisestä osaamisesta, kuin myös treeniohjelman toimivuudesta. Perjantaina tullut flunssan poikanen vielä häiritsee hieman, mutta ei se menoa haittaa. Maailmancupin pisteitä lähden jahtaamaan.

Miro Puolakka:

- Kausi on ollu tosi vaikea loukkaantumisten takia ja ei ole tullut tänä vuonna vielä kisattua hallissa kertaakaan. Siitä kun olen luistellu hallissa viimeksi on vierähtänyt jo viisi kuukautta. Siinä mielin on tosdella hauska päästä vihdoin vetämään hallikisaa. Mitään sen suurempia tavoitteita eikä odotuksia ole, kunhan saisi hyvän ja ehjän luistelun. Siihen olisin tyytyväinen.

Suomalaisten alustava ohjelma
Lauantai

14:12 500 m B (Suomalainen, Puolakka)
15:43 1000 m B (Suomalainen)

Sunnuntai
13:12 1500 m B (Suomalainen)
15:14 500 m B (Suomalainen, Puolakka)

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle