Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lotta Lepistö ei ollut kolmostilaan tyytyväinen Australiassa

Lotta Lepistö ei ollut kolmostilaan tyytyväinen Australiassa

 

Trek-Segafredon kirijuna tuotti Lotta Lepistölle kolmossijan Womens Herald Sun Tourilla aloitusetapilla Australiassa. Kolmossijasta huolimatta Lepistö harmitteli viimeisen kilometrin tapahtumia tapahtumia. Lähes sata kilometriä pitkästä etapista hän sai ajaa yli puolet säästellen jalkojaan loppu kilometreille ja valmistautua kiriin.

-Meiltä oli teamista yksi irti kuusikymmentä kilometriä ja tämä mahdollisti meiltä rennon ajamisen, kun muut saivat huolehtia kiinni ajosta. Vähän hosuttiin turhaan siinä lopussa, eikä kirin ajoitus ollut täydellinen. Minun olisi kyllä pitänyt hoitaa tämä homma kotiin. 

Lähdön voitti Ale-Cipollinin Chloe Hoskins. Kilpailu jatkuu huomenna ja lauantaina Lepistö lentää Gironaan harjoittelemaan ja latamaan akkuja.

-Ajetaan huomenna vielä sata lasissa ja sitten puhalletaan hetki.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Lotta Lepistö

Tiedot