Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lotta Lepistö raatoi tallikaverin eteen Australiassa

Lotta Lepistö raatoi tallikaverin eteen Australiassa

 

Trek-Segafredon taktiikkana oli tuoda lopun jyrkkään ja peräti kahdeksan kilometriä pitkään nousuun mäkikuskit muiden tallin kuskien avustuksella Womens Herald Sun Tourin päätösetapilla Australiassa. Apukuskeiksi määräryille riittikin heti töitä, kun kovassa sivutuulessa Mitchelton-Scott joukkue löi kaasun pohjaan heti alussa ja ryhmä repeili. Lepistön tehtäväksi annettiin suojata Elisa Longo Borghinia tuulelta. Tämä teki Lepistön päivästä rajun.

-Oli kyllä raatelevaa ajaa koko ajan tuuleen nojaten ja huolehtia, että Elisa saa levätä nousuun. Yritin mennä Mitcheltonin-Scotin vetojunaankin jossain vaiheessa, mutta se yhteistyö ei sujunut ja piti sitten vaan yrittää pysyä mukana. Aivan naatti olen nyt.

Borgihini pääsikin lopussa mukaan irtiottoon, mutta aivan eivät voimat loppuun saakka riittäneet ja tuloksena oli neljäs sija.
Mitchelton-Scott nappasi kaksoisvoiton Lucy Kennedyn voittaessa. Lepistö ajeli maaliin sijalla 45.
Hän oli tyytyväinen kauden aloitukseen uuden tallinsa kanssa.
-Podiumia ei tänään tullut, mutta talli ajaa hienosti yhteen ja toisiaan auttaen. Meistä kuullaan vielä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleLotta Lepistö

Tiedot