Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kumparelaskun Eurooppa cup käynnistyy Taivalvaaralta - mukana ennätysmäärä kilpailijoita

Kumparelaskun Eurooppa cup käynnistyy Taivalvaaralta - mukana ennätysmäärä kilpailijoita

 

Kumparelaskun Eurooppa cup käynnistyy helmikuun alussa Taivalvaaran kumpareikossa 1.-2.2.2019. Taivalvaaralle on rakennettu  täysin uusi kilpailurinne ja kumpareikko, mikä takaa huippuluokan olosuhteet EC:n avauskilpailuun. 

Taivalvaaran ja Jyväskylän osakilpailuihin on tänä vuonna osallistumassa ennätysmäärä osanottajia: 11 maata, 73 kilpailijaa, 47 miestä ja 25 naista.

Suomea kumparelaskun Eurooppa cupissa edustaa 11 urheilijaa: 

Naiset: Riikka Voutilainen
Miehet: Akseli Ahvenainen, Aleksi Kaisla, Joel Kangas, Rasmus Karjanalainen, Miska Mustonen, Lassi Pohtola, Jaakko Rantonen, Johannes Suikkari, Severi Vierelä, Riku Voutilainen.
 
- EC-joukkue on hyvä sekoitus nuoruuden intoa ja rautaista EC -kokemusta. Pitkän ja tiiviin harjoituskauden jälkeen on kaikilla varmasti kova palo päästä mittaamaan omaa osaamistaan myös kisarinteillä.  On hienoa että osallistujia on saatu mukaan ennätysmäärä. Ennätyksellisen osallistuja määrän lisäksi, tänä vuonna kilpaillaan myös ennätysmäärä kumparelaskun FIS ja EC -kisoja Suomessa, Rukan maailmancup mukaan lukien, kommentoi kumparelaskun maajoukkueen päävalmentaja Eemeli Kallas.

Tiivis kumparelaskun Eurooppa cup jatkuu  Jyväskylässä 5.2-6.2.2019, josta kiertue siirtyy Ruotsin kautta Keski-Eurooppaan. Finaali kilpaillaan maaliskuussa Sveitsin Airolossa, 17.-18.3. 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle