Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Slovenian Timi Zajc Oberstdorfin lentomäen valtias - Suomalaiset karsiutuivat toiselta kierrokselta

Slovenian Timi Zajc Oberstdorfin lentomäen valtias - Suomalaiset karsiutuivat toiselta kierrokselta

 

Slovenien nuori tähti Timi Zajc hyppäsi voittoon Oberstdorfin HS235 lentomäessä. Puolan Dawid Kubacki oli toinen ja Saksan Markus Eisenbichler kolmas. Suomalaiset Antti Aalto ja Eetu Nousiainen läpäisivät karsinnan ja Aalto väläyttelikin karsinnassa hyppäämällä 202 metrisen hypyn. Itse kilpailussa hyppy ei enää kulkenut samaan malliin ja suomalaiset jäivät varsinaisen kilpailun häntäpäähän. Lopputuloksissa Eetu Nousiainen oli 39:s ja Antti Aalto 40:s.

- Kisahyppy tuntu aluks ihan normaalilta, mutta sitten ilmalennossa lähti sukset alta ja se oli sitten siinä, Aalto totesi lyhyesti kilpailun jälkeen.

Päivän harjoituksissa 202 metriä hypännyt Nousiainen oli tyytyväinen uuteen ennätykseensä, mutta kilpailuhyppyyn Eetu löysi parannettavaa.

- Uutta ennätystä se pukkas tänään. 22 metriä viime vuodesta parantu ja pääsi vihdoinkin sen 200 metrin yli. Kyllähän se vähän mieltä lämmittää. Kisasta nyt semmoset kommentit, että lähti siitä keulalta aika livakkaasti eteenpäin, ois voinu ehkä pikkasen sitä keulaakin vasten työntää niin olis ollu mahdollisuus mennä 20 metriä pidemmälle. Huomenna sitten uus päivä ja uudet kujeet, Nousiainen totesi päivän hypyistään.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAntti Aalto

Tiedot

Eetu Nousiainen

Tiedot