Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riiber voittoon Klingenthalissa - Herola ja Hirvonen hienosti 4:s ja 7:s

Riiber voittoon Klingenthalissa - Herola ja Hirvonen hienosti 4:s ja 7:s

 

Maailmancupin johtaja Jarl Magnus Riiber otti voiton myös Klingenthalin osakilpailussa. Kiristaistossa taakse jäivät toiseksi sijoittunut Saksan Vinzenz Geiger sekä Saksan Johannes Rydzek. Myös Suomen Ilkka Herola oli loppusuoralle asti mukana jopa voittotaistelussa, mutta joutui taipumaan neljännelle sijalle. Tämä oli kuitenkin Herolan kauden paras suoritus. Suomalaisten vahvaa panosta täydensi Eero Hirvonen seitsemännellä sijallaan. Hiihto-osuudella suomalaiskaksikko piti kovaa vauhtia ja olivatkin hiihto-osuuden kaksi nopeinta hiihtäjää. Muista suomalaisista Arttu Mäkiaho oli 14:s ja Leevi Mutru 18:s.

Kilpailun nopein hiihtäjä Herola analysoi päivän suoritustaan.

- Kokonaisuutena hieno päivä, mukava tulos. Kokonaistaso siinä hyppäämisessä on ottanut hyvän stepin eteenpäin ja siihen pitää tietysti olla tyytyväinen. Ei se tämän päivän kisasuoritus ihan optimaalinen ollut. Ehkä vähän karkasi fokus liikaa sinne tulospuolelle, siitä teknisestä toteuttamisesta. Se nyt kestää jo tommosia pikkusia haparointeja ja sehän on tietysti hyvä.

Eero Hirvonen oli tyytyväinen kauden parhaaseen suoritukseen, vaikka löysikin parannettavaa.

- Kauden paras kisa ehdottomasti. Tottakai aika paljon suorituksessa sellasta mitä haluais parantaa, mutta kaikkea ei voi tehdä kerralla ja pitää kyllä olla tuohon tyytyväinen. Vaikka mäessä varsinkin jäi aika paljon hampaankoloon. Alastulosta jäi sellainen 10-15 sekuntia pois kun tuli horjuttua siellä alastulossa. Silti pystyi noin hyvin nousemaan ja olemaan jopa siinä kärkitaistelussa mukana. Sillätavalla ihan hieno päivä.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleIlkka Herola

Tiedot

Eero Hirvonen

Tiedot

Leevi Mutru

Tiedot

Arttu Mäkiaho

Tiedot