Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jämin Jänne ja Kainuun Hiihtoseura viestimestareiksi

Jämin Jänne ja Kainuun Hiihtoseura viestimestareiksi

 

Jämin Jänne ja Kainuun Hiihtoseura veivät viesteissä SM-kultaa Imatralla. Miesten mestarijoukkueessa hiihtivät Aku Nikander, Antti Ojansivu, Markus Vuorela ja Ristomatti Hakola, naisten joukkueessa vastaavasti Anne Kyllönen, Heini Hokkanen ja Anita Korva.

Molemmat viestit ratkesivat kaikkien mitalisijojen osalta vasta ankkuriosuudella. Jämin Jänne ehti maaliin neljä sekuntia ennen Vantaan Hiihtoseuraa, Vuokatti Ski Team Kainuu vei puolestaan pronssitaiston edukseen 1,6 sekuntia ennen Puijon Hiihtoseuraa.

- Tänään yritin vaan roikkua, mahdollisimman helpolla päästä, suorituksestaan hyvin selvinnyt Nikander sanoi.

- Tällä hetkellä varmaan kunnonmukainen suoritus. Ei Iivon kyytiin ollut kyllä mitään jakoja, en siihen lähtenyt edes yrittämään, Ojansivu kommentoi omaa hiihtoaan ja viittasi hurjaa vauhtia pitäneeseen Puijon Hiihtoseuran Iivo Niskaseen.

- Vähän raskaalla jalalla lähdin liikkeelle. Ei ollut niin hyvä jalka, että olisin saanut tiputettua Ollia kyydissä, hän viittasi hopeajoukkue Vantaan Hiihtoseuran kolmososuuden hiihtäjään.

Hakola oli jälleen luotettava ankkuri.

- Meni niin kuin pitikin, voittajana maalissa. Välillä vähän kovempaa, välillä haettiin sitten kuka vetäisi. Sellaista mukavaa peliä, Hakola tuumi.

Mestaruutensa uusinut Kainuun Hiihtoseura puolestaan jätti Hämeenlinnan Hiihtoseuran toiseksi 2,1 sekunnin erolla, Vuokatti Ski Team Kainuu oli kolmas.

- En ihan niin paljon saanut eroa kuin olisin halunnut, mutta se oli kelistä riippuvainen tällä kertaa, 6,1 sekunnin eron seuraavana vaihtoon tulleeseen VSTK:n Vilma Nissiseen tehnyt Kyllönen sanoi.

- Loppua kohti kiristäen yritin. Ihan ookoo hiihto minulle, voin olla tyytyväinen, Hokkanen sanoi.

- Laura (Mononen) piti hyvää vauhtia. Loppua kohden alkoi itselläni hiihto parantua. En tiedä, mistä tuo loppukiri lähti, en edes ajatellut lähteä iskemään, Korva sanoi hieman aikomaansa aiemmin aloittamastaan kiristä.

Imatran SM-hiihdot huipentuvat sunnuntaina sprintteihin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleRistomatti Hakola

Tiedot

Anita Korva

Tiedot

Anne Kyllönen

Tiedot

Antti Ojansivu

Tiedot