Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taylor ja Oivanen Mestaruusliigan tammikuun pelaajat

Taylor ja Oivanen Mestaruusliigan tammikuun pelaajat

 

Tammikuun tappiotta pelanneiden LP Kangasala Nikki Taylor ja Hurrikaani-Loimaan Matti Oivanen on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun kuukauden pelaajiksi.

Yhdysvaltalainen 23-vuotias hakkuri Nikki Taylor johti LP Kangasalan tammikuun tappiotonta tulitusta. LP Kangasala voitti kaikki kuukauden neljä peliään keräten niistä pistettä vaille täyden potin. Kuukausi huipentui liigakärki LP Viestin kaatamiseen. Taylor takoi kolmeen peliin 23,7/+13,3 peliä kohden huilaten pääosin WoVo-ottelun. Taylorille valinta oli ensimmäinen Mestaruusliigassa.

32-vuotias Matti Oivanen puolestaan oli tärkeä palanen loimaalaisen Hurrikaanin peräti kuuden voitto-ottelun kuukaudessa. Oivanen teki 11,5/+7,2 peliä kohden ottaen peräti 21 torjuntaa ja syöttäen 16 ässää. Oivaselle valinta kuukauden pelaajaksi on uran kolmas. Aiemmin Oivanen on valittu tammikuussa 2018 sekä helmikuussa 2008.

Naisten tammikuun tähdistöstä löytyy Nikki Taylorin lisäksi kaksi muutakin LP Kangasalan pelaajaa: passari Mita Uiato ja keskipelaaja Kayla Haneline. Yleispelaajan paikat ottivat LP-Vampulan Kia Bright ja Hämeenlinnan Lentopallokerhon Suvi Kokkonen. Toinen keskipelaaja on Hämeenlinnan Mara Green ja libero Oriveden Ponnistuksen Sanna Häkkinen. Taylor ja Häkkinen ovat ensikertalaisia kuukauden tähdistössä.

Miesten tähdistön miehittivät yhtä paikkaa lukuunottamatta Hurrikaanin ja Raision Loimun pelaajat. Hurrikaanista Oivasen kaveriksi löytyivät passari Matthew West, hakkuri Antti Ropponen ja yleispelaaja Tomi Rumpunen. Loimusta valittiin mukaan yleispelaaja Viktor Lindberg ja keskipelaaja Pablo Guzman. Seitsemännen paikan otti Vantaa Ducksin libero Pasi Hyvärinen.

Naisten tammikuun 2019 liigatähdistö
Passari: Mita Uiato, LP Kangasala (2)
Hakkuri: Nikki Taylor, LP Kangasala (1)
Yleispelaaja: Suvi Kokkonen, Hämeenlinnan Lentopallokerho (7)
Yleispelaaja: Kia Bright, LP-Vampula (2)
Keskipelaaja: Mara Green, Hämeenlinnan Lentopallokerho (3)
Keskipelaaja:  Kayla Haneline, LP Kangasala (2)
Libero: Sanna Häkkinen, OrPo (1)

Miesten tammikuun 2019 liigatähdistö
Passari: Matthew West, Hurrikaani-Loimaa (1.valinta tähdistöön)
Hakkuri: Antti Ropponen, Hurrikaani-Loimaa (2)
Yleispelaaja: Viktor Lindberg, Raision Loimu (2)
Yleispelaaja: Tomi Rumpunen, Hurrikaani-Loimaa (3)
Keskipelaaja: Matti Oivanen, Hurrikaani-Loimaa (13)
Keskipelaaja: Pablo Guzman, Raision Loimu (3)
Libero: Pasi Hyvärinen, Vantaa Ducks (5)

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle