Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomalainen ja Puolakka maailmancupin pistetilin kasvatuksessa Hamarissa

Suomalainen ja Puolakka maailmancupin pistetilin kasvatuksessa Hamarissa

 

Miro Puolakka ja Samuli Suomalainen metsästivät itselleen muutaman maailmancupin pisteen sunnuntaina Hamarin Vikingskipetissä jatkuneissa pikaluistelun maailmancupin mittelöissä.

Suomalainen paransi lauantaista 500 metrillä kahdella sadaosalla sijoittuen B-ryhmässä ajallaan 36.15 yhdeksänneksi. Puolakka oli puolestaan ajallaan 36,57 15:s.

Suomalaiselle urakasta 12 ja Puolakalle kuusi maailmancupin pistettä, jotka oli hänen uran ensimmäiset.

Suomalaisen aloitus alkaa olla hyvällä mallilla, nyt hän oli ryhmän kolmanneksi nopein ajalla 9,95. Hyvänä lähtijänä tunnettu Puolakka oli jopa koko ryhmän nopein: 9,91. Suomalaisen kierros meni 26,2 ja Puolakan 26,4.

Suomalainen oli tyytyväinen jälleen starttiinsa ja Puolakka kaipaili edelleen nopeutta onnistuneen teknisyyden rinnalle.

Maailmancupin kauden viimeiset kisat käydään Salt Lake Cityn

Maaliskuun toisena viikonloppuna. Tätä ennen Samuli Suomalainen osallistuu sprinttereiden MM-kisoihin Heerenveenissä kolmen viikon kuluttua.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle