Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Freestylejoukkueilla huikeaa menestystä Eurooppa cupissa ja FIS-kilpailuissa

Freestylejoukkueilla huikeaa menestystä Eurooppa cupissa ja FIS-kilpailuissa

 

Kumparelaskun Eurooppa cup jatkui Jyväskylän kumpareikossa. Taivalkoskella alkanut suomalaisten hyvä vire jatkui Laajavuoressa Miska Mustosen taituroidessa voittoon kotirinteellään pistein 81.97.

Helpolla uran paras sijoitus ei tullut, vaan voittaakseen Mustonen esitti ainoana laskijana vaikean backdoublefull hypyn. Taidokas hyppy takasi hänelle voiton ennen Ranskan Marius Bourdettea, joka hävisi ykkössijan vain 0,61 pisteellä.

Kolmanneksi myös uransa parhaalla sijoituksella laski Severi Vierelä pistein 78,68. Suomalaismenestystä täydensi Akseli Ahvenainen joka oli 4. ja Riku Voutilainen 7. 

Naisten kilpailussa Suomen Riikka Voutilainen oli alkukilpailun 13. pistein 57,47.

Keskiviikkona Jyväskylän kumpareikossa kilpailtiin näyttävä parikumparekilpailu. Suomalaisten vire ei ei pettänyt toisenakaan kilpailupäivänä vaan kilpailun voittoon taituroi Johannes Suikkari. Pikkufinaalissa neljänneksi Lassi Pohtola ja viidentenä Miska Mustonen. Kilpailun toiselle sijalle Ruotsin Rasmus Stegfeld ja kolmanneksi Ranskan James Corzet.

Freeski:n EC-joukkue jälleen podiumille Ranskassa

Myös Suomen freeski:n EC-joukkue taituroi podiumille niin miesten, että naisten slopestylen FIS-kilpailuissa Ranskan La Cluzasissa.

Kuura Koivisto taituroi jälleen voittoon miesten sarjassa pistein 96.00. Toiseksi Sveitsin Nalu Nussbaum (90.7) ja kolmanneksi joukkuetoveri Wili Thierry  (84.0).

Naisten sarjan Vilma Warpenius upeasti kolmanneksi, pistein 75.7. Kilpailun voittoon Ranskan Lou Barin (90.3) ja toiseksi Norjan Elvira Ros (85.0)

La Cluzasissa kilpailut jatkuvat slopestylen Eurooppa cupin osakilpailulla 7.2. Kilpailussa mukana Kuura Koivisto ja Vilma Warpenius.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



Riikka Voutilainen

Tiedot

Riku Voutilainen

Tiedot

Vilma Warpenius

Tiedot