Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aleksi Patja 9:s slopestylen MM-finaalissa

Aleksi Patja 9:s slopestylen MM-finaalissa

 

Suomen Aleksi Patja taituroi 9:nneksi miesten slopestylen MM-finaalissa Yhdysvaltain Park Cityssa. Haastavat olosuhteet ovat piinanneet MM-karkeloita viimeisen kaksi päivää. Komeasta sijoituksesta huolimatta Patjan mukaan olosuhteet vaikuttivat päivän suorituksiin. Kilpailussa nähtiin myös ennätysmäärä kaatumisia ja muutama hurjan näköinen ilmanlento. Onneksi kuitenkin pahimmilta loukkaantumisilta vältyttiin. 

- Kyllähän se harmittaa, ettei oikein saa tarpeeksi vauhtia ja ranit jäävät vajaaksi kun lumi on sen verran tahmeaa. Karsinnoissa sain tehtyä sen mitä halusinkin, mutta finaalissa kaikki jäivät vajaaksi, kommentoi Patja. 

Patja keräsi pisteitä finaalissa 44.55. Täpärästi finaalista karsiutunut Joona Kangas komppaa, ettei olosuhteet olleet kovin otolliset kilpailun läpiviemiseen. 

- Taso ei ollut kovin korkea ollakseen MM-kilpailu. Kyllä Aleksilla olisi ollut mahdollisuudet vaikka mihin tämän tasoisessa kisassa jos vauhti olisi riittänyt. Onneksi sää edes hieman kirkastui kisapäivään, kommentoi Kangas. 

Kaikesta huolimatta Patja oli tyytyväinen päivän sijoitukseen ja koko Suomen freeski-joukkue oli ylpeä Patjan komeasta finaalipaikasta. 

Freestylehiihdon slopestylen maailmanmestariksi laski Iso-Britannian James Woods (86.86), toiselle sijalle Norjan Birk Ruud (85.40) ja kolmanneksi isäntamaan Nicholas Goepper (85.18)

Sen sijaan naisten on slopestyle-kilpailu on päätetty peruuttaa kokonaan sääolosuhteiden vuoksi. 

- Onhan tämä iso pettymys kun kisaa ei voida järjestää ja tänne asti on tullut. Onneksi oli kuitenkin muutama hyvä treenipäivä täällä, kommentoi Anni Kärävä. 

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleAleksi Patja

Tiedot