Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yhdistetyn joukkue Seefeldiin nimetty - Europcar jatkaa pääyhteistyökumppanina kohti Pekingi

Yhdistetyn joukkue Seefeldiin nimetty - Europcar jatkaa pääyhteistyökumppanina kohti Pekingi


Suomen yhdistetyn maajoukkue käänsi mollivoittoisen alkukauden palkintopallivauhtiin viime viikonloppuna Saksan Klingenthalissa. Samalla sinetöityi Seefeldin MM-joukkueen neljän urheilijan runko, joka matkaa kohti menestystä Europcarin tukemana seuraavien kolmen vuoden ajan.
 
Seefeldin MM-kilpailut käydään Itävallassa 20.2.-3.3.2019. Yhdistetyn joukkueen muodostavat Ilkka Herola, Eero Hirvonen, Leevi Mutru ja Arttu Mäkiaho. A-maajoukkue oli selvä valinta edustustehtäviin. Viides urheilija nimetään joukkueeseen Lahden maailmancupin, Salpausselän kisojen jälkeen.
 
Vasta nimetty joukkue sai erinomaisia uutisia kotimaassa kilpailtavan maailmancupin aattona. Suomen johtava autovuokraamoketju Europcar jatkaa yhdistetyn maajoukkueen pääyhteistyökumppanina. Europcar ja Hiihtoliitto ovat sopineet kolmivuotisesta yhteistyökumppanuudesta, joka vie nuorta ja menestysnälkäistä yhdistetyn maajoukkuetta kohti Pekingin vuoden 2022 olympialaisia.
 
Yhdistetyn joukkueen tie kohti maailman kovinta kärkeä on takavuosien menestyslajissa ollut haastava. Potentiaalisuus, joukkuehenki ja pitkäjänteinen työ on tunnistettu myös yhteistyökumppanien puolelta. Europcarin tie yhdistetyn maajoukkueiden pääyhteistyökumppanina alkoi kaudella 2006-2007.
 
"Yhteistyössämme yhdistetyn maajoukkueen kanssa nousee esiin pitkäjänteinen ja päämäärätietoinen molempien osapuolten tavoitteiden ja arvojen mukainen toiminta", kiteyttää Europcarin toimitusjohtaja Jussi Holopainen.
 
"Vanha kansanviisaus sanoo "Menestys tulee ennen työtä vain sanakirjassa", on ollut hienoa kulkea yhdistetyn joukkueen mukana yhteistyökumppanina yli 10 vuotta, johon on sisältynyt niin menestystä kuin haastavampiakin aikoja. Urheilijoiden päämäärätietoinen valmentautuminen, panostus ja halu antaa kaikkensa menestyksen eteen on aina tehnyt minuun vaikutuksen ja arvostankin heidän suurta kurinalaisuutta elämänhallinnassa kilpailukaudella kuin sen ulkopuolella", jatkaa Holopainen.
 
Kahdentoista vuoden kumppanuus on myös nuorella iällä joukkueen keulakuvaksi nousseen Ilkka Herolan uralla merkittävä. Herola nostaakin esille Europcarin kunnioitettavan tuen haastavinakin aikoina. 
 
"Europcar on ollut joukkueen lisäksi myös minun henkilökohtainen tukijani vuodesta 2013. Se on tukenut vaikeinakin aikoina, ei vain menestyksen hetkellä, ja se on minusta kunnioitettavaa. Ilman Europcarin tukea, emme harjoittelisi tällä tasolla ja näin ammattimaisesti", sanoo Herola.
 
Herolan lisäksi Europcar tukee henkilökohtaisilla sopimuksilla Eero Hirvosta sekä nuorten maajoukkueessa harjoittelevaa Wille Karhumaata.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleIlkka Herola

Tiedot

Eero Hirvonen

Tiedot

Leevi Mutru

Tiedot

Arttu Mäkiaho

Tiedot